Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem basznak la még ha...

Miért engem basznak la még ha nem is én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Mostanában ha valamelyik tesóm csinál valami rosszat anyámat nem érdekli de ha én csinálom ugyan azt a hülyeséget egyből le basz. Anyám elrontott valamit és a tesóm meg anyám is egyből nekem rontottak, anyám még le is kiabálta a fejem és el kezdett parancsolgatni. Mi a fene baja van velem?
2011. aug. 24. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
hát állj a sarkadra,jógyerék
2011. aug. 24. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
te vagy az idősebb mi?
2011. aug. 24. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Kellett neked kistesó...
2011. aug. 24. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert te vagy kéznél.
2011. aug. 24. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja te vagy kéznél. De komolyan, családon belül is úgy működnek az ilyen dolgok hogy valahogy mindig a legsebezhetőbbet fogják ki. Szóval én is hasonló voltam, meséltem egyszer egy nő ismerősnek. Lelki dolgokról dumáltunk. És akkor ő azt mondta rá hogy golyófogó, rajtad csattan akármi is. Végül is egész jó hasonlat mert lényegében ez.

Hát ki kell állnod magadért, vagy ha vannak barátaid legyél velük otthoni gondok annyival is kevesebbek.

2011. aug. 24. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:
éppen ez az hogy én vagyok a legfiatalabb és nem vagyok jókislány :P
2011. aug. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!