Mit csináljak? Nagyon lusta vagyok.
Egész nyáron elég lusta voltam,konkrétan úgy ment el a nyár,hogy semmi értelmeset nem csináltam,a bulizáson,haverozáson kivül,pedig elterveztem,hogy olvasni is fogok,meg átnézem a tavalyi anyagokat augusztus vége felé,ami most nagyon aktuális lenne:))De most sincs semmi kedvem hozzá.Jövő héten megkezdődik a suli,és nem akarok ilyen lustán vissza csöppenni a "valóságba",jó lenne valahogy felturbózni,összeszedni magam.Ahelyett hogy kipihentem volna magam a nyáron,úgy érzem,hogy még fáradtabb vagyok,persze nem fizikailag.
Azt is észrevettem,hogy a lustaságom miatt egy csomó dolgot nem mondok ki,pl.beszélgetek anyával,és bennem van az amit mondanom kéne/gondolok rá,de mégse mondom ki,mert minek.Kicsit furi,de remélem értitek.
Tudna nékem valaki segíteni?:)
17/L
ugyanígy lustultam én is:S pedig csomó mindent elterveztem a kis fejemben.
apránként, de rázódj vissza a sulis időszakba.. ne kelj későn, kicsit pakolgasd a könyveid ( én is mindig nézegetem őket:D)
szerintem ez normális, és naaaaaagyon sokan vagyunk úgy mint te:) nyár, lustulás.:D
Én annyit tudok ajánlani, ha vissza akarsz rázódni, hogy tervezd meg a napodat, hetedet előre. Mikor kelsz, mikor olvasol, stb. Persze nem kell katonásan mindent úgy is csinálnod, de egy kis komolyságot viszel a dologba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!