Hogy lehet újra felépíteni egy életet?
Mondjuk ennyire nem drámai a helyzet. Lehet, hogy vége lesz a kapcsolatunknak. 3 éve vagyunk együtt, 2 éve lakunk együtt. Most építkezünk. Ha vége lenne, hazamehetnék lakni a szüleimhez, akik mikor elköltöztem, már mondták, hogy úgyse tart sokáig. Közösek a barátaink, az biztos, hogy azt nem tudnánk csinálni, hogy a baráti társaságba mindketten ott legyünk. Olyan hobbink van, amit együtt csináltunk. Van egy közös kutyánk is. lassan az tart vissza csak a szakítástól, hogy nem akarom elveszíteni az eddig felépített életemet, és újra nulláról kezdeni. Amúgy szeretem, de ész érvekkel tudom, hogy nincs közös jövőnk, vagy csak szenvedés.
Ki hogy állt talpra ilyesmi után? 26L
Ez még nem oly sok idő, bár nem csak az számít tudom.
A beleadott dolgok, főleg az anyagi része, ami nehezíti. Látod, ha látod, hogy ez nem fog menni, még akkor is észszerűbb most kiszállni némi veszteséggel, mint végigszenvedni egy életet, vagy később, mégtöbbet a házasságba beleadva.
Örülj, hogy van kiutad, ne sajnáld feladni amit feladsz, még boldogan is élhetsz attól, hogy most fel kell adj valami nagyot.
Bátorságot, és erőt neked !
Fogd a kutyát és fuss ha van hova.
Már most így látod akkor mire húzod még.
Fiatal vagy, de ha nem lépsz azt veszed észre, hogy 32 vagy és akkor aztán betojhatsz.
Jobb lesz akkor 0-ról kezdeni amikor még többet tettél bele a közösbe?
Ha van a házban pénzed beszélj vele hajlandó-e fizetni.
Ha nem hajlandó és semmi papírod nincs a költségeidről akkor ez volt a tanuló pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!