Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet újra felépíteni...

Hogy lehet újra felépíteni egy életet?

Figyelt kérdés

Mondjuk ennyire nem drámai a helyzet. Lehet, hogy vége lesz a kapcsolatunknak. 3 éve vagyunk együtt, 2 éve lakunk együtt. Most építkezünk. Ha vége lenne, hazamehetnék lakni a szüleimhez, akik mikor elköltöztem, már mondták, hogy úgyse tart sokáig. Közösek a barátaink, az biztos, hogy azt nem tudnánk csinálni, hogy a baráti társaságba mindketten ott legyünk. Olyan hobbink van, amit együtt csináltunk. Van egy közös kutyánk is. lassan az tart vissza csak a szakítástól, hogy nem akarom elveszíteni az eddig felépített életemet, és újra nulláról kezdeni. Amúgy szeretem, de ész érvekkel tudom, hogy nincs közös jövőnk, vagy csak szenvedés.

Ki hogy állt talpra ilyesmi után? 26L

2011. aug. 23. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a rendszer nagyából ugy van kitalálva hogy két ember keresete éppen éppen elég. Sokan az anyagiak miatt nem mernek tovább lépni, öket is meg lehet érteni persze. Az ilyesmi nagyon bátor és kockázatos lépés, és akár be is jöhet. Ahogy leirtad az eseted, csak egy másik városba költözéssel tudnád igazán lezárni a multad, túl sok a kőzős dolog. És persze benne van a pakliban hogy utólag jössz rá rosszul döntöttél. Ha az anyagiak annyira nem akadály akkor lehet lépni.
2011. aug. 23. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez még nem oly sok idő, bár nem csak az számít tudom.

A beleadott dolgok, főleg az anyagi része, ami nehezíti. Látod, ha látod, hogy ez nem fog menni, még akkor is észszerűbb most kiszállni némi veszteséggel, mint végigszenvedni egy életet, vagy később, mégtöbbet a házasságba beleadva.

Örülj, hogy van kiutad, ne sajnáld feladni amit feladsz, még boldogan is élhetsz attól, hogy most fel kell adj valami nagyot.

Bátorságot, és erőt neked !

2011. aug. 28. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogd a kutyát és fuss ha van hova.

Már most így látod akkor mire húzod még.

Fiatal vagy, de ha nem lépsz azt veszed észre, hogy 32 vagy és akkor aztán betojhatsz.

Jobb lesz akkor 0-ról kezdeni amikor még többet tettél bele a közösbe?

Ha van a házban pénzed beszélj vele hajlandó-e fizetni.

Ha nem hajlandó és semmi papírod nincs a költségeidről akkor ez volt a tanuló pénzed.

2011. aug. 28. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Most még könnyebb, mintha összeházasodtok és gyerek is van, aki megissza ennek a levét. Én sajnos későn szálltam ki, és bár a fiamat nem bántam meg, de tudom, hogy neki rossz lesz.
2011. aug. 28. 21:19
 5/5 harleynagyi ***** válasza:
Ne tartson vissza a felelem legyel eros . En 3x kezdtem ujra az eletem es most igy vissza gondolva barcsak elobb tettem volna meg . De bennem is volt olyan felelem mi lesz ??!! Hogyan tovabb ?? Nem az elet iranyit teged Te iranyitod az eleted Ha ugylatod hogy kapcsolatotoknak nincs jovoje donts es lepj !
2011. aug. 28. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!