3 hét az anyóssal. Túlélési tippek?
Holnap jön az anyósom, meg az apósom. Az apósom elméletileg csak egy hétig marad, de az anyós annyira szeret itt lenni, hogy 3 hetet tervez velünk. (Átlag 3 havonta idejön 3 hétre.)
Mikor együtt laktunk könnyebb volt, mert mindenki otthon volt, de most ő vendég lesz. 10-kor kel, délig reggelizik. Addig semmilyen hangos dolgot nem tudok csinálni, mert felébreszti. (Mosógép, porszívó, stb.) Reggelinél nekem kell kiszolgálni, utána győzöm magam utolérni a házimunkával, amit még ő is bojkottál, mert "jaj menjünk sétálni, főzz magunknak egy kávét, segíts használni az internetet...". Aztán a főzésbe is állandóan belekotyog, az is zavarja, hogy alaposan takarítok, mert ne fárasszam magam. (Ő nagyon rendetlen, és áll a por a lakásban.) Este 10-kor hulla vagyok, de ő 2-3-ig fent van. (Csoda, hogy délben reggelizik?)
Nyugdíjas, otthon se kutyája, se macskája, aztán idejön 3 hétre.
15-től jön anyukám. Egy évben kétszer látom egy hétre. Szeretnék vele lenni, nem igazodni anyóshoz. De anyós kitalálta, hogy itt marad, hogy együtt legyen anyuval. Állandóan velünk lóg, anyuval egy egészségeset nem tudunk beszélgetni. Külföldön élek, párom nem magyar, így ha anyós is velünk van, állandóan tolmácskodnom is kell.
Ha normális lenne, nem lenne sok a 3 hét, de így beleőszülök. Állandóan neki kell ugrálnom. Ellenkező esetben azt kapom, hogy nem szeretem őt, és hazamegy. Akkor meg a férjem szól, hogy elüldözöm az anyját...
Úristen de kusza lett. Szóval túlélési tippeket kérnék?
És tisztelettel kérem, ha valaki úgy érzi, hogy bagatell a problémám, akkor inkább ne írjon, mert attól még nem fogom magam jobban érezni, hogy más szerint semmi gond nincs. :)
Rita
Túl... 3-szor halasztotta el a hazautat. Indulás előtt 2 órával meg elájult. Gondolhatod... Szó szerint felpofoztam, meg képen öntöttem egy pohár vízzel. Na akkor magához tért, én meg kiraktam az erkélyre kicsit szellőzni. :)
Muszáj volt valamit tennem! Azt mondta a párom, hogy ha nem tér magához, akkor nem engedi haza!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!