Szerintetek is fiatal vagyok még egy kapcsolathoz?
nem vagy fiatal, ne foglalkozz a sok hülyével!
azt csináld ami NEKED jó és nem kényszer!
Abban igaza van, hogy teljesen mindegy, mások mit csinálnak, nem az a mérvadó.
Szerintem is fiatal vagy egy igazi "kapcsolathoz", de ha ez abban merül ki, hogy elmentek moziba, sétálni, biciklizni stb. akkor OK. Tudom, milyen 13-nak lenni, most kezdődik az a felemás időszak, hogy se felnőtt nem vagy, se kisgyerek, de érett semmiképp nem vagy még valódi kapcsolatra. A srác mennyi idős? Mert az sem mindegy...
12:38, azért ez nem teljesen így van. Jogilag gyerek, méghozzá nem is fiatal-, hanem konkrétan kiskorú. Nézetem szerint egy 13 éves minden egyéb tekintetben is GYEREK, és az is kell, hogy legyen.
Így aztán tényleg fontos lenne tudni, hogy egy 13-14 éves osztálytárs a srác, vagy egy 17 év körüli kamasz...
Èn 13 évesen még csak játszottam...Persze már kezdett az agyam forogni.Azóta eltelt 16 év...Most a 13 éveseknek van barátjuk,ami ok.Sokan már szexelnek ami korai.....
Ha barátok lesztek az nem gond.Sajnos a mai világ rohan.....Ha te nem "rohansz"vele akkor semmi gond...
Èn azon voltam kiakadva,hogy a 14 éves unokahúgom már nem szüz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!