Szerintetek normális dolog az ha egy 18 éves lány hétvégenként vagy szünetekbe 23:00 kor viszi le a kutyát a barátjával és kb 00:00-ra vagy 00:30 le fekszik aludni?
Figyelt kérdés
Kérlek írd oda hogy szülő vagy-e!2011. aug. 22. 22:36
31/32 anonim válasza:
Én is szülő vagyok (igaz még csak 3 hós a bébim) de semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy egy 18 éves lány, 23-kor vigye le a kutyáját sétálni, pláne hétvégén, vagy szünetben! Tehát, még az sem mondható, h sulinapokon viszed ilyen későn. Emiatt cseppet sem értem édesanyád hozzáállását! Viszont, amiket írtál, hogy apuddal nem tudnak rendesen kefélni??!! Atya ég! Ez komoly? Tényleg ezt mondta anyukád? Így a szemedbe? Hát ez döbbenet!!!
23/N
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és komolyan ezt mondta az anyukám!
2011. aug. 25. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!