Szerintetek normális dolog az ha egy 18 éves lány hétvégenként vagy szünetekbe 23:00 kor viszi le a kutyát a barátjával és kb 00:00-ra vagy 00:30 le fekszik aludni?
Normális, nincs benne semmi különös, ebben az időben kellemesebb is mint a tűző napon. Amúgy meg egy 18 éves nagylányt már nem kéne ilyenektől félteni.
Nem vagyok szülő.
Én utcára ugyan későn nem szeretek menni, max erkélyen ücsörögni, de én szünetben sose tudtam éjfélnél előbb elaludni... Ez már évek óta így van.
20L
tök normális,de a kutyát ugye naponta 2x viszi le?:D
nappal 30+-ban nem kellemes kimozdulni,mert nem csak tömeg van,de meleg is:) este pedig jó az idő,friss a levegő tehát tökéletes idő kicsit kimozdulni:)
A kutyát napi 3x-4x viszem le!
És én a 18 éves vagyok és anyukám szerint ez nem normális mert max. 22:00 kor aludnom kéne mert ahogy ő fogalmaz nem tudnak rendesen kefélni tőlem az apámmal!
Ráadásul minden hétvégén reggel 06:00-tól 23:00 ig én vigyázok az öcsémre és bármennyire összepakolok ki takarítok hétfőn indig veszekszik velem és le szíd hogy nincs rend pedig az van!
Nem tud "rendesen kefélni apuval"?? WoooWWW!!
Akkor már megértem miért viszed a kutyát 4x naponta! És van hogy kis cetlit hagy az ajtón, hogy: "Ne zavarj épp kúrunk"?
Respect anyudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!