Normàlis dolog hogy a pärom semmit nem mondott husvétkor nekem? Järt még valaki igy?
Figyelt kérdés
külföldön lakunk,itt locsolkodàs nincsen,de a husvétot tartjäk..eljött a husvét,és semmit nem mondott..rosszul esett.elmentünk vidämparkba a kisfiammal,de ezen kivül mintha ugyanolyan nap lenne mint a többi,semmit nem mondott nekem.nem hoztam fel neki,de rosszul esett..2009. ápr. 16. 13:22
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a välaszokat.hät tulajdpnképpen nem ajändékot vàrtam volna,mert miéRt tenném.csak egy puszit ,és hogy boldog husvétot.szerintem ez nem nagy bün.sajnos a tavaly husvétot korhäzban töltöttük.kisfiamnak volt egy komoly mütéTje,de mär jol van!oda is ment hozzä a nyuszi:),éS akkor is mondta a pärom nekem..csak idén nem.ezert tettem fel a kéRdéSt.
2009. ápr. 17. 10:56
12/15 A kérdező kommentje:
kifelejtettem ,hogy igen...föztem szép tojäsokat.volt husvéti ebédis.lätta hogy készülölök rä..én vettem neki csokit és mondtam..
2009. ápr. 17. 10:57
13/15 anonim válasza:
Nem igazán értem, mért kellett volna bármit is csinálnia?
Mi sem szoktunk ajándékot adni egymásnak húsvétkor! (viszont,alkalom nélkül szoktunk egymásnak kedveskedni vmivel) Egyébként is,a Húsvét a gyerekek ünnepe! Gyereknapra is vársz majd vmit?!?
14/15 A kérdező kommentje:
nem igazän értem iért szol le mindeki.nem magyarorszägon lakom..mi ott mindig megtartottuk.külföldön lakom,és nekem itt csak a kisfiam van.ällandoan fözök mosok,takaritok,senkim sincs itt.räadäsul a csalädomhoz meg kb félévente tudok menni pär napra lätogatoba.senkit nem ismerek itt,és készültem a husvétra,és jolesett volna ha azt mondja csak hogy boldog nyuszit.semit nem ärtam volnam,de ez jol esett volna.névnapomat sem tartja meg a pärom,mondvän hogy itt nincs.és arra sem ajändékot värnék hanem csak egy puszit hogy boldog névnapot.ugy érzem lekell mondanom mindarrol ami nekem szokäs volt régen,miatta,cska azéRt mert itt mäshogy van minden.ok alkalmazkodom,de ö is tehetné.
2009. ápr. 20. 16:14
15/15 anonim válasza:
Ha valóban így állnak a dolgok,akkor (szerintem) ott a kapcsolatotokkal van probléma,nem azzal,hogy hol laktok,és ott mik a szokások, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!