Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normàlis dolog hogy a...

Normàlis dolog hogy a pärom semmit nem mondott husvétkor nekem? Järt még valaki igy?

Figyelt kérdés
külföldön lakunk,itt locsolkodàs nincsen,de a husvétot tartjäk..eljött a husvét,és semmit nem mondott..rosszul esett.elmentünk vidämparkba a kisfiammal,de ezen kivül mintha ugyanolyan nap lenne mint a többi,semmit nem mondott nekem.nem hoztam fel neki,de rosszul esett..
2009. ápr. 16. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

A külföldi szokások megváltoztatnak sok mindent, szerintem ilyenen ne szomorkodj. Locsolkodást mi sem tartunk, és egymásnak nem szoktunk ajándékot adni húsvétkor. Nálunk a húsvét a gyerekek ünnepe.

Ha téged zavar, akkor kedvesen kérd meg, hogy locsojon meg, vagy mondjon valamit következő húsvétkor. Sokszor ünnepek előtt emlkékeztetni kell a férfiakat arra, hogy mire is számítunk. Nincs úgy, mint a filmekben, sokszor ki kell mondanunk amit akarunk, nem találják ki maguktól. Viszont ha megfelelő időben vannak "értesítve", úgy egész jól tudják intézni, amit kell. :o) Beszélj vele!

2009. ápr. 16. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Attol hogy külföldön vagytok még trathatjátok a szokást.

Mi is külföldön élünk és a párom külföldi. Nincs gyerekünk, de voltunk az állatkertben és vasárnap ajándékoztunk csokit egymásnak. Söt vasárnap még napozás közben nyakonburitott egy pohár vizzel, mert azt mondta ez nálunk szokás. Söt tojást is együtt festettünk.

2009. ápr. 16. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Mert mit kellett volna mondania? Nem ertem.
2009. ápr. 16. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
nálunk a húsvét a gyerekek ünnepe. Nem tartjuk de a fiam és a pici lányom is kapott ajándékot. A párom sosem locsolkodik, de azért kapott egy nagy csokitojást.
2009. ápr. 16. 13:58
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
én sem értem a dolgot. a húsvét nem az a tipusú ünnep, amikor le kell hozni a másikért a csillagokért az égből, meg ajándékkal kell elhalmozni. persze ettől még locsolkodás lehetett volna, de sztem ez inkább hagyomány, és nem pedig házastársi kötelesség, aminek az elmaradása miatt ki kéne akadni. ha viszont ennyire bánt, akkor igenis mondd el a párodnak, mert abból semmi jó nem származik, ha magadban tartod.
2009. ápr. 16. 13:58
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Hat nem tudom,,h melyik a jobb, mert en meg kaptam a baratomtol varatlanul egy 80ezer ft erteku ajandekot husvetra. Kisse kinosan ereztem magam, mert en csak egy joval szerenyebb dologgal leptem meg husvet alkalmabol.
2009. ápr. 16. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
... egyebkent mi is kulfoldon lakunk.
2009. ápr. 16. 15:24
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Mi itthon :) lakunk, vasárnap volt ünnepi ebéd, akkor boldog húsvétot kívántunk egymásnak. Locsolkodás, ajándékozás nem volt, de nekem nem is hiányzik, nem erről szól számomra ez az ünnep.

Mit kellett volna mondania? Miért nem mondtad te neki? Miért nem főztél látványosan pirostojásokat, hogy eszébe juttasd? Kisfiadat tanítod a "te" húsvéti szokásaidra, ő meglocsolt?

2009. ápr. 16. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sem mondott semmit, nem locsolt meg. De engem nem zavar. Egyszerűen nem fontos neki ez az ünnep, ahogy nekem sem igazán. A lényeg, hogy a születésnapokat, névnapokat, évfordulókat nem felejti el. Szerintem ezen nem múlik semmi. Ha neked fontos, legközelebb előtte jelezd, hogy neked jól esne ha valamilyen módon megtartanátok ezt az ünnepet.
2009. ápr. 16. 19:37
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Én sem értem. Mit kellett volna mondani? Kellemes húsvéti ünnepeket vagy mit? Ez egy katolikus ünnep, mi nem vagyunk vallásosak, ezért csak örültünk a plussz szabadnapnak. Mit vártál?
2009. ápr. 16. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!