Megsértődnél ezen? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú?
Figyelt kérdés
Ha egy háztartásban éltek és ha te főzöl akkor mindenki ehet annyit amennyi jól esik, ha más akkor minden ki van porciózva, kinek mennyi jár.2011. aug. 22. 11:06
1/14 anonim válasza:
nem sértődnék meg ezen.
de a kérdés sem túl egyértelmű.
2/14 anonim válasza:
Én megsértődnék, ha ilyeneket mondanál nekem ,hogy "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú"!
3/14 anonim válasza:
konkrétumok nélkül nem tudunk válaszolni...milyen a viszony? anyóssal? testvérrel? lakótárssal?
4/14 anonim válasza:
tehát te rosszabbul főzöl, mint más. Ezért másét ki kell porciózni, hogy jusson mindenkinek, mert az finom és felfalná valaki. De a tied rossz ezért abból nem kell porciózni, mert úgysem fogy el.
Mi ezzel a baj?
5/14 A kérdező kommentje:
Hú hát ez mind rohadt hasznos volt...
Mit kell ezen tovább ragozni?
2011. aug. 22. 11:14
6/14 anonim válasza:
:) de hülye válaszok vannak. legalább jó napom lesz
nem egyértelmű a kérdésed nekem sem, egy kicsit pontosíthatnál.
7/14 A kérdező kommentje:
Ha én főzök, mindenki ehet amennyi jól esik.
Ha anyum, akkor mindent szétoszt, és annyit ehet amennyit ad,.
2011. aug. 22. 11:16
8/14 anonim válasza:
Főzzél májgomboc levest, az a kedvencem.
9/14 anonim válasza:
azt hiszem kapisgálom. Tehát te egy nagyvonalú vendéglátó vagy, míg más (nem tudjuk pontosan ki) mindent kiszámol és ezzel azt az érzetet kelti, hogy a többit már nem adná szívesen. de gondolom elég közeli rokonok vagytok ahhoz, hogy szólj, hogy nagyon finom volt és ennél repetát, akkor biztos kapnál. közeli rokonnál nem akadnék fönn. távlabbinál talán megjegyezném magamban, hogy nem így a legillendőbb, de messzebbre nem mennék.
10/14 anonim válasza:
Dehogy sértődnék meg, ha anyukám csinálná ezt. Kérnék ráadást, ha ízlett. Gondolom adna jó szívvel, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!