Jártatok már hasonló cipőben? Nagyon várom a válaszotokat!
Figyelt kérdés
Szétmentünk a párommal. Most bosszúból levegőnek néz, napok óta nem veszi fel a telefont. Én nem zaklatni akarom, egyszerűen csak nálam van egy csomó értékes cucca, amit vissza szeretnék adni. Megtartani semmiképpen nem fogom, nem olyan vagyok. Nem akarom csinálni a cirkuszt sem, hogy minden beömlesztek az anyukájának. Szerintetek normális? Most tényleg ez élteti, hogy levegő vagyok? Én nem ilyennek ismertem meg. Mit csináljak?2011. aug. 22. 11:02
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyenem. Én írtam neki, hogy ha holnap délutánig nem viszi el őket, kidobom a csöviknek. Erre rögvest megjelent nagyduzzogva. Ne szórakozzunk már, nem neked tesz szivességet azzal, hogy visszaadod a drága motyóját. Ha nem kell neki és neked se, add a csöviknek, azok biztos örülnek majd...
12/12 anonim válasza:
Exem mikor elköltözött egy csomó jó állapotban lévő ruháját itt hagyta.
3 hétig könyörögtem, hogy vigye, neki nem volt jó.
Aztán felraktam közösségi oldalra, hogy "Eladó ez meg ez meg ez, érdeklődni nálam, oszd meg. Köszi."
Már aznap jelentkezett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!