Szerintetek a nők többsége miért nem akar az anyjára hasonlítani?
Én azért nem akarok rá hasonlítani mert nagyon idegesítő, elviselhetetlen természete van. Aki közelebbről ismeri (családtagok) azok mind tudják...szóval ez nem csak az én véleményem. A legrosszabb benne az, hogy ha pl véletlenül leejtek vmit a földre, már azért is ordibál de olyan utálatosan mintha meg akarna ölni. A családtagokkal is ilyen. A barátok nem tudják, hogy milyen igazából de sztem nekik is nehéz elviselni mert olyan sokat beszél feleslegesen (és sokszor hülyeségeket) hogy az már kibírhatatlan...
Én biztos, hogy nem akarok ilyen ember lenni.
21/L
#11 -es nekem is ilyen a muterom. Egyszerűen elviselhetetlen, így öregkorára meg már duplán.
És sajnos akaratlanul is átvettem nagyon sok viselkedési formáját, amit időbe került levetkőznöm.
Na hát ezért nem akar a legtöbb ember az anyjára hasonlítani. Csak sokan nem veszik észre, hogy mégis ráhasonlítanak, ugyanúgy viselkednek, bármennyire is az ellenkezőjét akarják csinálni. Főleg a gyerekükkel.
Hidd el az én családomban ez a "mindenkivel kiabálok mindenért" temperamentum egészen dédnagyanyámig visszavezethető. Anyámmal is ugyanúgy üvöltött az ő anyja, és az ő anyjával is az ő anyja. Úgyhogy aki ezt tudatosan észre nem veszi észre sajna ugyanúgy fogja nevelni a gyerekét, mint ahogy a szülei nevelték őt. Még akkor is ha váltig állítja, ő nem úgy fogja!
Na hát röviden ezért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!