17 vagyok, anyu mér nem enged el buliznii?! Lennt
20.a van....és anyu kajak nem akar leengedni bulizni ismerősökkel... :/ bármit csinálok, teszek érte. esélytelen :/ 17,5 vagyok már :Oegyszerűen nem értem :( semmit nem enged meg :( mindig sötétedés elött hazakell érnem, barátom sem lehet :S mér csinálja ezt...??
esetleg kiszökjek?! 1* már megtettem.... :/ Segitsetek létszii :)
Ülj le vele beszélgetni.Jobban fog benned bízni ettől,mintha kiszökdösöl.
Gondolj bele:
megbeszélés-> felnőttes viselkedés
szökdösés->gyerekes viselkedés
Anyukád helyében te elengednéd a szökdösős lányodat?
Én is ugyanebben a helyzetben voltam. Egyébként el is mondtam neki párszor, hol összetörve, hol üvöltözve, hol megfáradtan normális stílusba, hogy rettentően érzem magam, amiért ennyire fog és semmit nem enged. Tehát mindenképp próbálkoztam... hiába. Közöltem vele azt is, hogy amennyiben nem változtat a hozzáállásán, az elköltözésem után megszakítok vele miden kapcsolatot.
Erre engedékenyebb lett, csak onnantól kezdve bármikor elmentem valahova, én lettem a szemét, hülye lánya, állandóan azt éreztette velem, hogy rossz ember vagyok, csak mert vannak barátaim, akikkel jól érzem magam időnként. Teljesen kikészültem a rengeteg megalázástól és bántástól.
Az eredmény: tényleg megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta normális életem van és BOLDOG ember vagyok, tehát nem bántam meg. Csak fáj néha, amiért nem volt egy olyan anyám, akit szívből szerethettem volna.
Tanács: Mutasd meg neki ezt... hátha ráébred, mit tesz éppen.
Na, megpróbálok normális választ adni...
Gondolom a szökésed miatt nem nagyon bízik meg benned, meg annyi mindent hallani, hogy részeg meg kábszeres fiatalok mit csinálnak.... A barátot még korainak tartja, amit meg is értek, hiszen félt. Beszélj vele mindenképpen a dologról, nyugodt hangnemben, mondd el neki, pontosan, hova mész, és kikkel, mikor jössz... stb... ezeket tartsd is be.
Köszönöm szépen. aranyosak vagytook :)
most próbáltam meg...de úgy leordította a fejem,h mit képzelek magamról, mit akarok 17 évesen... még mindig sírok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!