Szerintetek én vagyok a h. ülye? Nem érzem, hogy sokat várok el ezzel.
22 éves vagyok, barátommal közel 1 éve vagyunk együtt.
Jó párszor eljátszotta, hogy megbeszéltük, hogy hánykor találkozunk, hányra jön hozzánk, és abszolút nem úgy volt.
Közbe jön valami, és nekem luxus szólni.
Rendszeresen én telefonálok, hogy mi van, hol van, miért nem jön már.
Volt olyan eset is, hogy a szemüvegemben lencsét cseréltettem, és mivel a keretet megtartottam, ott kellett hagynom. Megkértem, hogy jöjjön el velem, mert szemüveg nélkül alig látok, félek bemenni a városba. Nem jött, egyedül indultam el, a buszon voltam már, mikor hívott, hogy hol vagyok. Amikor közöltem, hogy elindultam, mivel időre megyek, még ő volt megsértődve.
A mai eseten nagyon felhúztam magam, ez a következő: Mindig mondja, hogy milyen jó lenne egy hétvégét csak ketten tölteni. Anyumat meghívták rokonok a kempingbe, egyedül maradtam. Azt mondta, délben itt lesz. 3/4 1-kor hívtam, hogy mégis hol van, erre közli, hogy otthon, mert nem tudja, kell-e segítenie rokonának, vagy nem.
Nem képes felfogni, hogy nem az a baj, hogy segít, hanem, hogy nem szól, hogy x órával később jön, én i.dióta meg megcsináltam délre az ebédet. Akárhogy mondom neki, szépen, csúnyán, türelmesen, tombolva, közli, hogy jól van.
Amikor egyszer vita közbe szóltam, hogy jó lenne tudni, ha késik, akkor hozzám vágta, hogy majd minden percéről sms-t küld....
Dühömbe még a telefont is rányomtam most, pedig sosem csináltam ilyet.
Az étvágyam is elment.
Én vagyok a h.ülye, vagy azért ennyi elvárható?
Nem érzem, hogy sokat kérek.
Figyelj neked ez a hülyegyerek túl sok energiába és telefonszámlába kerül!
Annyit tegyél ha megbeszéltek valamit, ne várj rá hanem kezdj bármi mással foglalkozni, ne hívd fel ha késik, ne loholj utána ha hív!!!
Ez a faszi szarik rád magyarán semmibe vesz téged. Tedd te is ugyanezt, de ne említsd neki hogy azért "mert ő is ezt szokta"...csak amikor jó mérges mert meg kellett téged várnia, mondd mosolyogva, hogy "bocsi de közbejöttek a dolgok" :D:D
29N
Ha nem jön el a találkozóra, ne várj rá, menj el egyedül. (Persze a szemüveges dolognál ez nem megoldható.) Megbeszélitek, hogy ötkor találkoztok, és negyed hatkor még színét sem látod, menj el valahova, a barátnődhöz vagy bárhova, aztán csak keressen később ő hiába. A legjobb megoldás, ha nem otthonra megy hozzád, hanem megbeszéltek egy helyet valahol, és ha nem jön, elmész. Ha otthon keresne órákkal később, ne engedd be, mondd meg neki, hogy vártad, és nem jött. Nem kell jópofizni vele, ha ennyire semmibe vesz, hamar rá fog jönni, hogy megsérti a másikat, ha szembesíted vele, hogy mit is csinál. Mert szerintem nem veszi észre magát.
Szóval ne húzd fel magad, meg ne veszekedj vele, csak ne várd, ha késik, és ne is beszélj vele erről. Csak ennyit: sajnálom, nem jöttél el, most már nem érek rá.
Most hívott, hogy 2-3 között lesz kocsi (költöztetnie kell a rokonát...), mondtam, hogy jó. Utána közölte, hogy addig elmegy a tesóival focizni (nem értem, erre a 20 percre minek, de inkább befogtam), erre megint kinyomtam a telefont.
Talán másodszorra erős húzás volt, de nagyon elegem van. Ennyire még sosem voltam padlón:(
Köszönöm a megértő válaszokat Nektek!:)
A 'ne várj többet negyed óránál' nekem tetszik, ez jó ötlet. Sosem jutott még eszembe, pedig illem-alapszabály. Az én véleményem az, hogy mi a fenének tart egy párkapcsolatot a fickó, ha nem képes neki figyelmet szentelni?
Egyébként, nem tudom, hányas Hozzászóló, képzeld, nekem volt egy csávóm, aki frankón megkért, hogy legyek otthon este 7-re, és majd jó nagyot szexelünk, de közben találkozott pár haverral, elmentek inni és én utána eszébe se jutottam... Hát, ki is rúgtam hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!