A párotokat, vagy az anyukátokat szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Ha pl. választás elé állítanának titeket (pl. háborúban) hogy az egyiküket megmentheted, a másiknak meg kell halnia, melyiküket mentenéd meg? Anyukádat, vagy a párodat? Melyiküket szereted jobban?2011. aug. 19. 18:34
12/23 anonim válasza:
mind a kettőt. és mind a kettőt másképp: ez szeretet, az szerelem. a túrós tésztát sem hasonlítom össze a zenével, pedig mind a kettőt szeretem.
13/23 anonim válasza:
mivel anyám alkesz és nem vagyok még szerelmes a páromba ezért erre lehetetlen válaszolni!!!!!!!!
14/23 anonim válasza:
A kajás válaszoló véleményét osztom: a húslevest vagy a görögdinnyét szereted jobban? Látod, a 2 nem összehasonlítható, ugyanígy a pár és az anya sem. Talán az a különbség köztük, hogy a szüleid nem hiányoznak olyan intenzíven, mint a barátod/ barátnőd.
15/23 anonim válasza:
mindkettőjüket MÁSHOGY szeretem
16/23 anonim válasza:
Aki tényleg szívből szereti az Édesanyját és tényleg szerelmes, őszintén a párjába, az erre a kérdésre nem válaszol. Buta kérdés és válaszolni is butaság lenne. Imádom mindkettőt!
17/23 anonim válasza:
A páromat, mivel anyámmal sosem volt jó kapcsolatom, nem szeretem. Tudom, tudom, sokan megköveznének emiatt, de tényleg van rá okom...
18/23 szkii válasza:
Ezt a kérdést azt hiszem lehetetlen megválaszolni.
Anyát imádom és tudom, hogy soha nem fogom tudni neki visszaadni azt a sok szeretetet és törődést, amit tőle kaptam.
A páromba viszont nagyon szerelmes vagyok, nem tudnám elképzelni nélküle az életemet.
Mindkettőjüket másféle szeretettel szeretem és nem hiszem, hogy bármelyikőjüket is el tudnám engedni komoly lelki válság nélkül, éppen ezért ezt a kérdést sem tudom megválaszolni.
19/23 anonim válasza:
Amúgy mindenkivel egyet értek: még annyit hozzátennék, lehet h én ugranék inkább a szakadékba mint h valamelyiküket belökjem, onnantól már nem lenne életed, ilyen döntést nem lehet hozni!!!
20/23 anonim válasza:
Feláldoznám magam,annak reményében,hogy így Őket nem bántják ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!