Hogy reagáltatok volna, ha a párotok azt mondja, hogy minden férfi életében eljön az az időszak, amikor természetes, hogy csalja a feleségét?
mi vagyunk a ribik, lányok :D :D :D
nekem a férjem csak ennyit mondott, mikor felolvastam a kérdést. "Ez a férfi egy f@sz".
Dícséretes, hogy dobtad. Be kellett volna vágnod neki, hogy : Még jó, hogy így gondolkodsz a párkapcsolatokról, mert már néhány hónapja kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni...:D hidd el! azonnal elkezdett volna elhordani mindenféle büdös k***nak...
Mire te megdöbbenten reagálhattál volna valami ilyesmit: Minden nő életében eljön az az időszak, amikor csalja a férjét...
Egyébként én értem, hogy sok férfi vágyik az új dolgokra. De úgy gondolják a nők nem? Ha visszaemlékszünk a kapcsolataink elejére...már attól is hanyatdobtuk magunkat ha a vállunkat símogatta meg a partnerünk...nemsokkal később rá csak morgunk valami,,ne csikizz már"-t. Ettől még ha valakit szeret az ember akkor megpróbál vele együtt újítani ha küzdeni akar a kapcsolatáért és a boldogságukért. Szerintem a nők ilyen téren rugalmasabbak is mint a férfiak. Szabadabban beszélünk a szexualitásról is partnerünk előtt...(a férfi max megkérdezi, h jó volt-e...) Tehát valószínüleg azért csalják meg inkább a fárfiak a párjukat, mert nincs bennük annyi kitartás mint a nőkbe. Pedig ha nekünk sokkal több figyelemre meg ,,újjításra" lenne szükségünk. Nekik sima biológia hogy működjön...nekünk inkább pszihológia...És ha mi meg merészeljük kérni őket hogy ezt vagy azt légyszi....akkor érezni rajtuk a duzzogást, mert azt hiszik, hogy ezzel őket bénázzuk le...
Azért álltalánosan legalább nem vágják pofátlanul az ember szemébe hogy ,,Egyszer úgyis megcsallak bibibí...!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!