Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok volna, ha a...

Hogy reagáltatok volna, ha a párotok azt mondja, hogy minden férfi életében eljön az az időszak, amikor természetes, hogy csalja a feleségét?

Figyelt kérdés
Az apja csalja az anyját, mikor kérdeztem, hogy szerinte ez rendben van-e, akkor ez volt a válasz. Lehet valakinek jövője egy olyan felnőtt férfi mellett, aki így gondolja?
2011. aug. 19. 15:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Régebben vitába keveredtem egy ilyen miatt a párommal. Neki sem volt akkora nagy erkölcsi defekt egy kis megcsalás. (Meg is csalt....) Számára is természetes volt ez. Igaz ő nem az apjától, hanem a legjobb barátján "szocializálódott" ilyenné, aki szintén megcsalta a feleségét többször is.

Manapság: szó nélkül kidobnám!!!

2011. aug. 19. 16:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Nyúztam volna meg!
2011. aug. 19. 16:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Lépnék.

Ha nem teszed akkor ne panaszkodj, majd amikor megteszi, ő szólt.

2011. aug. 19. 16:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Na apósom is ezt csinálja, csak merem remélni, h a fia különb! A legszebb, h apósom nekem is beszámol a hódításairól, nekem meg így kell anyósom szemébe nézni.
2011. aug. 19. 16:34
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Az én páromnak is eljött az idő. 29 évesen ismertem meg és most 48 évesen kezdett csalogatni. Tehát eljött az idő!!! Arra is hogy kidobjam!! Meg is tettem. Ne alázzon meg egy szemét pasi se egy nőt!! jól tetted amit tettél.
2011. aug. 19. 16:44
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

Egyáltalán nem természetes dolog. A házasság kötöttségekkel jár köztük a monogámiával is. A férjem 3 napnyi együtt járás után kérte meg a kezem, de tudtam, hogy soha nem csalna meg így igent mondtam. Több mint fél évig külföldön szolgált egy zárt közösségben ahol nők is voltak. Egyszerűen nincs igénye másra mellettem és szerintem minden olyan férfinak aki természetesnek veszi, hogy meg kell csalnia a feleségét figyelmébe ajánlanám a fordított helyzetet. Neki, hogy esne ha megcsalnád? Gondolom ez már nem lenne olyan természetes. Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen férfiak és azt nem értem, hogy akkor miért házasodnak meg vagy kezdenek tartós kapcsolatba. Főzni az anyukájuk is tud, mosni szintúgy. Szerintem lehet jövője valakinek egy ilyen férfi mellet csak az minden lesz csak nem boldog. Szívből kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok és ne történjen meg a megcsalás!

Egy gyönyörű 2 éves és egy majdnem 19 hetes magzat anyukája

2011. aug. 19. 16:45
 17/23 anonim ***** válasza:
egy tökön rúgás lenne a reakcióm...
2011. aug. 19. 18:25
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a sok mocskos hozzászólást!

Mekkora egy büdös ribik vagytok!!!

2011. aug. 19. 18:28
 19/23 A kérdező kommentje:

egy büdös ribik vagyunk?

te meg tudsz fogalmazni:)

2011. aug. 19. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:

Drágám, teljesen igazad van. Csakhogy a nők életében is eljön ez az időszak... Meg az is, amikor kiperelik a beledet.

Viccet félretéve, én nem terveznék ilyen alakkal, nem hinném, hogy a szülőknek minden kereke megvan - az anya hagyja, az apa csinálja.

2011. aug. 19. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!