Miért ilyen? Nem tudom mit akar igazán a párom!
29 évesen nem tudja mit akar?
Állandó konfliktusban áll saját magával. Nem akar családot, megállapodni, megkomolyodni. Bulizni akar és csajozni.
Elegem lett szakítani akartam, közölte hogy hülye volt engem akar, közös jövőt velem. Azóta ugy ahogy minden jó, nem voltak konfliktusaink, tudom hogy szeret.
Arról álmodozik, hogy közös életünk, családunk lesz.
Csakhogy én azt érezem, hogy elfolyt magában valamit, hogy nem is erre vágyik igazán. Csak a társadalom a családja ezt várja tőle és a kora miatt is illő lenne megkomolyodnia.
Én pedig így nem szeretnék belevágni, hogy nem vagyok benne biztos. Nekem biztonság kell nem pedig egy bizonytalan férfi.
Ha minden tökéletes néha arról ábrándozik, hogy elutazna egyedül, vagy csak ugy közli hogy ő nem is akar igazán családot, hogy a környezetében minden férfi ismerőse megkeseredett megbánta, hogy megházasodott. Máskor pedig gyereket akar tőlem.
Egyik szavával üti a másikat.
Próbáltam erről beszélni vele azt mondja engem akar, és ne foglalkozzak azzal amit mond, csak szórakozik.
Csakhogy én érzem, hogy komolyan beszél.
Nem tudom így van-e értelme a kapcsolatunknak.
Mit gondoltok?
Őszinte leszek: szerintem nincs.
Főleg ha te már megkomolyodtál, családot akarsz stb.
Ahogy te is írod a párod csak meg akar felelni az elvárásoknak, de belül vívódik csak nem meri kimondani nyíltan, mert az ellenkezőjét várják el tőle mint amit ő akar.
Pedig ha most bele lesz kényszerítve egy házasságba meg mindenbe akkor nem adok nektek 5 évet és már nem lesztek együtt.
Ennek így nincs értelme.
Én is bele lettem anno kényszerítve egy házasságba, 3 év után elváltunk de már annyira meggyűlöltük egymást akkor hogy az szinte félelmetes.
A mostani párom 35 éves volt mikor összeköltöztünk, előtte csak a szüleivel élt.
Örülök is mert 35 éves koráig kiélte magát, kibulizta magát stb. Már nem vágyik semmi másra minthogy itthon legyünk (mint az idősek) Nem házasodtunk össze mert nem akarunk.
A férfiak sokkal később érnek mint a nők.
Ha szereted és van időd várni rá, akkor hagyj neki időt még, ha nem akkor hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!