Miért nem válnak már el végre a szüleim?
Figyelt kérdés
Mindíg veszekednek.Anyám kibeszéli apámat meg minden.Én se szeretem anyámat már az is idegesít ha meglátom
Örülnék ha elválnának.Mit keverjek be hogy válás legyen a vége szerintetek ?
2011. aug. 19. 09:50
1/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem.
Mit kavarjak be mondjak hazudjak hogy elváljanak?
2011. aug. 19. 09:52
2/9 anonim válasza:
ültesd el a gondolatot a fejükben. mondd hogy mekkora jó lenne hogy elváljanak. tuti elgondolkodnak rajta. és ha van rá esély....:)
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a pénz miatt nem válnak? Lehet, hogy ha egyedül maradnál mondjuk az apuddal, akkor nem tudnátok megélni...
5/9 A kérdező kommentje:
De megtudnánk.Apának olyan munkája van hogy van belőle annyi pénz hogy megéljünk.
2011. aug. 19. 10:11
6/9 anonim válasza:
Az én szüleim is ilyenek, és van egy olyan érzésem, hogy miattunk nem váltak még el. (3-man vagyunk tesók)
Engem is idegesít, hogy mindig veszekednek, jelen pillanatban is nem szólnak egymáshoz, de azért ilyen keményen nem kívánom hogy váljanak. Mégiscsak a szüleim...
7/9 A kérdező kommentje:
Én kívánom.És akkor apával lehetnénk 2 en.Testvéreimet elküldeném anyámmal oszt oda mennek ahova akarnak.
Mi 4-en vagyunk tesók.
2011. aug. 19. 10:15
8/9 anonim válasza:
Azért mert ezt nem Te döntöd el, hanem ők. Felnőttek, ők a házaspár, és nekik kell megoldani a kérdést.
9/9 anonim válasza:
Ráadásul a tesóidnak se jót akarsz. Butus kisgyerek vagy még, ha így gondolkozol, és ha tanácsot akarsz, akkor megkapod: ne avatkozz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!