A ferfiakat miert zavarja, ha egy nonek valamennyire fontos a ferfi anyagi hattere?
Elsőnek: a dagadó pénztárca és a 20 centis pénisz a minimum.
Szóval:
Szerintem az nem az anyagiasságról szól, ha a pénz elivása vagy szerencsejátékozás miatt nem jár valakivel az ember. A többi engem speciel nem érdekel.
Amelyik férfiak összeakadtak anyagias libákkal (vagy csak ilyenekkel akadtak össze) és neki magának nem ez az értékrendje, azt nyilván bántja, hogyha a nőt a pénze érdekli. Engem is bántana, ha a párom csak valami külsőség vagy érdek miatt lenne mellettem.
Nincs ezzel semmi baj, csak azzal, amikor a 20 évestöl várják el a házat, kocsit, pénzt.... elsö kézböl tapasztaltam, mert ezért hagyott el az akkori párom.
Lerombolta az önbizalmam és az utána szerzett tapasztalataim alapján is azt gondolom, hogy a 20-22 éves Nöknél/Lányoknál majd 30, de inkább 40 évesen lesz valami kis sanszom.
Az átlag ma már nem elég, Nekem csak egy rotyadék opel corsám van, ami 17 éves, de egy 3 szobás lakást bérlek ami semmiképpen sem nevezhetö csúnyának és rossznak sem.
Nem szórom 2 kézzel a pénzt az is igaz, de zsugori sem vagyok.
Kellek a Nöknek? NEM!
Sem pénzes, sem rosszfiú nem vagyok.
De sosem késö változtatni...
egy férfi, ha jól gondolkodik, és jó diplomája van, akkor már 25 évesen fel tud mutatni valamit. ilyen az én párom is. jó egyetemre ment, sikerült jól fizető munkahelyet találnia, és lám a csóró panelből jött srác ma már ott tart, h van saját kocsija, amit ő tart fenn, és nagyon jól megélünk ketten. persze én is dolgozok, és gyűjtjük a pénzt, hogy legyen miből felnevelni a gyerekeinket.
szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen férfiakkal áll szóba, ezért leribizni, vagy lepénzéhesezni egy nőt igencsak nagy értelmi szegénységre vall.
általában a csóró trógerek szeretik dobálni ezeket a szavakat...
Vannak, akik önhibájukon kívül, vagy egy rossz döntés miatt kerültek nehéz anyagi helyzetbe, az azért már.
De tényleg vannak akik egyszerűen csak azért, mert elszórják a pénzt és még ha van lehetőségük sem akarnak elmenni dolgozni.
Viszont egy normális férfinek, aki nem puhap..csű puding, jólesik, ha felnéz rá a párjuk és egy nőies nő szeret felnézni a párjára. Még egy nőnek is nehéz sokszor otthon ülni úgy, hogy a párja dolgozik, hát még egy férfias férfinek! Aki ilyen, az nem is ül sokáig otthon, mert mindenhogy megpróbálja megteremteni és fenntartani a biztonságot a családjának, akár anyagilag is. Na és hogy ez egy előnyös tulajdonság a nők szemében? Szerintem az lenne a baj, ha nem lenne az.
Kérdező én teljesen egyetértek veled.
Tökéletesen leirtad az én gondolataimat is.
"Szerintem a kérdezőnek nincs barátnője és azért beszéliylen általánosságban, hisz ha lenne akkor nem így gondolkodna."
Szerintem egyertelmuen lejon a kerdesembol, hogy no vagyok. Egyebkent hazas.
11:21!
Szerintem inkább a Te megnyilvánulásod, miszerint "csóró tróger" utal igencsak nagy értelmi szegénységre.
Tudod "csóró tróger" voltam, mert az anyám egyedül nevelt, apukám meghalt. Soha nem is volt nagy sikerem a Nöknél, akit nagyon szerettem az is a pénz miatt dobott. Kikerültem külföldre, 22 évesen egy befutott étterem egyik vezetöje vagyok, nagyon jól keresek és azóta megugrott a népszerüségem azon Nök körében akik eddig le sem sz@rtak.
Nem hiszem, hogy ennyivel helyesebb lettem az elmúlt egy év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!