Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sehol, és semmikor sem tudom...

Sehol, és semmikor sem tudom kiengedni a gőzt, igy viszont megdilulok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok felgyűlt, egyszerűen annyi, hogy reggelenként rendszerint (mostmár lassan két hete) más kell, hogy ébersszen munkára, egyszerűen nem hallom az ébresztőórát, meg a 4-5 emlékeztetőt... Végkimerültség, és nincs mikor lelkileg kipihennem magam. Nincs kivel megbeszélni sem a dolgaimat, ugy érzem, felrobbanok. Szüleimet nem akarom terhelni, barátnőmre sem kipakolni a lelki gondjaimat, nem akarom, hogy panaszkodósnak tűnjek. Nem segít az alvás, nem segít a séta, futás, semmi fizikai mozgás.
2011. aug. 19. 00:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj :)
2011. aug. 19. 00:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Gyere le ökölvívó edzésre.

Ha jól pofán vágnak,vagy te jól pofán vágsz valakit olyan szépen leegyszerűsödik a világ,itt és mostra.

És edzés után is jön a nagyszerű érzés,hogy igen,jól elpüföltem valakit,vagy éppen borogatom otthon az arcom és készülök a következő edzésen a visszavágóra.

2011. aug. 19. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne mondd el senkinek, mondd el mindenkinek, ha segít, írd le itt, vagy egy fórumon, teljesen névtelenül, lehet megkönnyebbülsz.
2011. aug. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!