Sehol, és semmikor sem tudom kiengedni a gőzt, igy viszont megdilulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok felgyűlt, egyszerűen annyi, hogy reggelenként rendszerint (mostmár lassan két hete) más kell, hogy ébersszen munkára, egyszerűen nem hallom az ébresztőórát, meg a 4-5 emlékeztetőt... Végkimerültség, és nincs mikor lelkileg kipihennem magam. Nincs kivel megbeszélni sem a dolgaimat, ugy érzem, felrobbanok. Szüleimet nem akarom terhelni, barátnőmre sem kipakolni a lelki gondjaimat, nem akarom, hogy panaszkodósnak tűnjek. Nem segít az alvás, nem segít a séta, futás, semmi fizikai mozgás.2011. aug. 19. 00:25
1/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi kát hónap stressze gyűlt fel bennem, és nem pihentem ki, sőt még gyűlik is hozzá napról napra..
2011. aug. 19. 00:26
2/13 anonim válasza:
Ha se alvás, se futás, se séta, se fizikai munka nem segít, akkor marad a jó öreg pszichológus!!! A kibeszélés. Lehet "rendes" pszichológus is, de lehet egy régi barát, barátnő, ismerős, stb.
3/13 anonim válasza:
pedig mnuszáj lesz elmondanod valakinek,mert vagy gyomorrák vagy diliház lesz a vége.
Esetleg blogolj,ha nem akarod elmondani a hozzátartozóidnak mi a gond,vagy haveroknak öntsed ki a lelked egy sör mellett.De add ki magadból.A legjobb lenne a barátnőnek,mert bajban ismerszik meg a társa az embernek.
4/13 anonim válasza:
Én is volt amikor így éreztem,de most hálistennek elutaztak azok,akikkel együtt élek,úgyhogy most hawaii királyság van!
5/13 A kérdező kommentje:
Jövő hét szabadság, még két nap munka addig, alig bírom kivárni, ugy érzem nem birom ki ezt a két napot!
2011. aug. 19. 00:35
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne a barátnőmnek kibeszélni magamból, de neki is csomó gondja van most... (legjobb barátnőről van szó, nem partnerről)
2011. aug. 19. 00:37
7/13 A kérdező kommentje:
Őszülök is már rendesen pár éve, meg június végéig tartott a vizsagidőszakom és az idő alatt szépen pattanásos lett az arcom-stresszpattik, aztán főnököm elutazott és a boltra kellett vigyázni aztán most egy pasi is megjelent az életemben, pedig mondtam magamnak, hogy ilyesmire most nincs idő sem ideg. Most meg nincs munka, és azért vagyunk mind idegesek munkán (százalékra dolgozom).
2011. aug. 19. 00:40
8/13 anonim válasza:
hát. vehetsz egy boxzsákot meg 1 kesztyűt:D énis gondolkodom rajta hogy ne kelljen falba vernem a kezem...mellesleg lány vagyok..
9/13 anonim válasza:
ohh..megesküdtem volna,fogy fiú vagy,elnézést!
10/13 A kérdező kommentje:
Rajtam már az sem segít... Vagy ki tudja, lehet megpróbálom. Az eddigiek nem segítettek. Semmi.
2011. aug. 19. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!