Kéne egy pasi! Hol lehet ismerkedni, egy már nem tininek? 27 vagyok, de már van kisgyerekem, és nemrég hagyott el az apuka, és szeretném kiengedni a gőzt, szeretnék ismerkedni újra, csakhogy könnyebben felejtsek.
chat.hu
cset.hu
google: párkeresés
Hát pl. ha szeretsz kirándulni, akkor járhatnál túrázni társaságban. Neten is lehet találni ilyeneket, ahol szívesen veszik, ha csatlakozik valaki. De akár más sportot is űzhetsz, ha szereted az ilyesmit.
Mondjuk szerintem az is nagyon jó tud lenni - ha nem is az ismerkedés szempontjából -, ha összeszeded pár barátnődet, kirittyented magad, és elmentek valahova egy hatalmasat táncolni :)
Én azt tanácsolnám a lányomnak, ha ilyen helyzetbe kerülne, hogy a neten nézzen ki magának leendő kapcsolatot. Tudsz válogatni kor, testméret, iskolázottság, hovatartozás stb alapján, ami nem valószínű egy kiránduláson, vagy egy teapartin. Ráadásul mindketten tudjátok, hogy a másik párt keres. Tehát nem kell elfutni, hogy utolérjen.
Ez sokkal korrektebb dolog, mint "árulni" magadat, kifogni egy nős hapsit. stb. És legalább 1000 közül választhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!