Mit tegyek? Mással is volt ilyen? 13l
a barátaim akikkel eddig jóba voltam teljesen elhidegültek tőlem
de komolyan,egyik nap még beszélgettem velük,aztán pár napig nem beszéltünk,mostmeg akármikor rájuk írok chaten,nem írnak vissza,meg úgy csinálnak mintha nem is léteznék
pedig vagy 1-2 hét telt el azóta hogy utoljára beszéltem velük,de nm mondtam nekik semmi csúnyát..najó,az egyik sráccal összekaptunk,de azóta már bocsánatot kértem amiért olyan p.cs voltam erre annyit mondott hogy még meggondolja ://
és azóta talán 2x válaszolt mikor ráirtam,de akor is annyiból állt a beszélgetés hogy ráírtam hogy szija mizujs?:D -szija,semmi. *hatásszünet* .... kb 10 perc múlva: (én)Micsi?:) (10 perc múlva) semmit. és itt eltelik újabb 10 perc,aztán szó nélkül lelép
meg a másik haverom meg amikor ráirok,mindig valami kifogással jön hogy vagy megy kondizni,vagy a haverjánál van,vagy megy cangázni,vagy most csak úgy nem ér rá
meg valahogy senki se beszélget velem
és már annyira hiányoznak :(
pedig az utóbbi sráccal még csak össze se vesztem,egy rossz szavam nem volt hozzá
és az a baj hogy valamiért nem csak ők hanem egy csomó másik barátom is ilyen ://
és már volt hogy megkérdeztem hogy Most haragszol? erre azt mondta hogy nem csak mostanába olyan fáradt :s persze másokkal meg jól elbeszélget csak velem nem
mit tegyek?
21:20-as vagyok
maradj egyéniség
hosszútávon kifizetik, hidd el, tapasztalat
ők 22-23 évesen férjhez mennek egy csődörhöz aki menő, de agyoncsalja, előtted meg ott lesz az egész világ...
21:27 aha mer te annyira ismersz hogy már csak tudod hogy miért nem kedvelnek mi?? :D
nah el lehet húzni ha nem tetszik amit írok ;)
utolsó: igazad van
bár nem biztos,vannak azért olyan osztálytársaim akik végülis normálisak
csak mondjuk velük nem is nagyon beszélek velük mert az iskolában mikor ott vannak a többi osztálytársaink is,teljesen másak mint amikor négyszemközt beszélgetünk ..
21-.27 vagyok. Feltételes módban írtam - tudod, hogy az mi?
El is húzok ahogy javasoltad. Bocs, ha megsértettelek. Remélem, a jövőben sok barátot szerzel, akikkel jobban kijössz.
HAJRÁ DEBRECEN!
hidd el ha egy kétszínűvel találkozol jobb elkerülni, mert nagy csalódás lehet belőle sajnos:o(
az a baj, hogy ők is hozzájuk akarnak hasonlítani
22:08 igen azt sajnos már megtapasztaltam,nem is egyszer
csak az a gáz hogy van akiről nem is hinnéd hogy a hátad mögött miket terjeszt rólad és vakon megbízol benne,aztán összevesztek egy kis apróságon és te esel pofára mert a titkaidat szerte-szét kürtöli az osztálytársaidnak akik ugyanazt a hibát követik el mint te és ők is megbíznak benne és végül annyi lesz az egész hogy nekik a te titkaidat mondja el neked meg az övéket ..
köszi utolsó :D
ez eddig egy osztálytársamnál vált be hogy megkérdeztem mi baja van velem,és utána kibékültünk,bár nem tom hogy a többi osztálytársamnál vagy haveroméknál működni fog e :/
de végülis egy próbát megér :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!