Mit tegyek? Mással is volt ilyen? 13l
a barátaim akikkel eddig jóba voltam teljesen elhidegültek tőlem
de komolyan,egyik nap még beszélgettem velük,aztán pár napig nem beszéltünk,mostmeg akármikor rájuk írok chaten,nem írnak vissza,meg úgy csinálnak mintha nem is léteznék
pedig vagy 1-2 hét telt el azóta hogy utoljára beszéltem velük,de nm mondtam nekik semmi csúnyát..najó,az egyik sráccal összekaptunk,de azóta már bocsánatot kértem amiért olyan p.cs voltam erre annyit mondott hogy még meggondolja ://
és azóta talán 2x válaszolt mikor ráirtam,de akor is annyiból állt a beszélgetés hogy ráírtam hogy szija mizujs?:D -szija,semmi. *hatásszünet* .... kb 10 perc múlva: (én)Micsi?:) (10 perc múlva) semmit. és itt eltelik újabb 10 perc,aztán szó nélkül lelép
meg a másik haverom meg amikor ráirok,mindig valami kifogással jön hogy vagy megy kondizni,vagy a haverjánál van,vagy megy cangázni,vagy most csak úgy nem ér rá
meg valahogy senki se beszélget velem
és már annyira hiányoznak :(
pedig az utóbbi sráccal még csak össze se vesztem,egy rossz szavam nem volt hozzá
és az a baj hogy valamiért nem csak ők hanem egy csomó másik barátom is ilyen ://
és már volt hogy megkérdeztem hogy Most haragszol? erre azt mondta hogy nem csak mostanába olyan fáradt :s persze másokkal meg jól elbeszélget csak velem nem
mit tegyek?
de az a baj hogy nem is ugyanabban a városban lakunk :S
én lakok Mo. egyik felében ő meg a másikban :S
ja és hogy?
anyámék a város másik végébe nem engednek el,nem hogy az ország másik felébe
meg miből fizetnék pl vonatjegyet?
3 barátnőm van itt
lehet hogy én vok a szar de úgy vettem észre a debreceni emberek k.rva szemetek tudnak lenni :D
legalábbis az osztálytársaim,ismerőseim akik debreceniek ,valahogy olyan kétszinűek hogy az nem igaz...ráadásul mindenbe belekötnek,pl rockot hallgatok csaj létemre és már azért megszólnak hogy Úristen de szar zenéket hallgatsz!
és most én vagyok a hülye meg a mittomén mi mert én nem lady gyagyán és társain élek :'D
://
de ahoz képest jó beszélgető partnerek
Ha ezek a barátok az ország másik felében laknak, akkor nem kell velük olyan szinten foglalkozni, majd megbékélnek, aztán minden a régi lesz.
Inkább keress a közvetlen környezetedből, sulidból, osztályodból barátokat! :)
A barátság nem itt kezdődik, majd megtanulod miaz..:)
Én is debreceni vagyok, csak ,hogy rontsam az összeképet ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!