Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mással is volt...

Mit tegyek? Mással is volt ilyen? 13l

Figyelt kérdés

a barátaim akikkel eddig jóba voltam teljesen elhidegültek tőlem

de komolyan,egyik nap még beszélgettem velük,aztán pár napig nem beszéltünk,mostmeg akármikor rájuk írok chaten,nem írnak vissza,meg úgy csinálnak mintha nem is léteznék

pedig vagy 1-2 hét telt el azóta hogy utoljára beszéltem velük,de nm mondtam nekik semmi csúnyát..najó,az egyik sráccal összekaptunk,de azóta már bocsánatot kértem amiért olyan p.cs voltam erre annyit mondott hogy még meggondolja ://

és azóta talán 2x válaszolt mikor ráirtam,de akor is annyiból állt a beszélgetés hogy ráírtam hogy szija mizujs?:D -szija,semmi. *hatásszünet* .... kb 10 perc múlva: (én)Micsi?:) (10 perc múlva) semmit. és itt eltelik újabb 10 perc,aztán szó nélkül lelép

meg a másik haverom meg amikor ráirok,mindig valami kifogással jön hogy vagy megy kondizni,vagy a haverjánál van,vagy megy cangázni,vagy most csak úgy nem ér rá

meg valahogy senki se beszélget velem

és már annyira hiányoznak :(

pedig az utóbbi sráccal még csak össze se vesztem,egy rossz szavam nem volt hozzá

és az a baj hogy valamiért nem csak ők hanem egy csomó másik barátom is ilyen ://

és már volt hogy megkérdeztem hogy Most haragszol? erre azt mondta hogy nem csak mostanába olyan fáradt :s persze másokkal meg jól elbeszélget csak velem nem

mit tegyek?

2011. aug. 18. 20:44
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

oks :)

igazad van :D

megpróbálok valahogy összebarátkozni osztálytársakkal

2011. aug. 18. 21:08
 12/30 anonim ***** válasza:

Bocsánat az off-ért: ezt kikérem a debreceniek nevében!

On: Ha mindenki ilyen érdekesen viselkedik veled egymástól függetlenül, talán mégis magadban kellene keresni az okot.

2011. aug. 18. 21:11
 13/30 BubblePrincess ***** válasza:

A másik dolog, meg nem irtad, hogy nem egy városban laknak veled. Vagy én vagyok a vak..:)

Nemcsak Debrecenben vannak "szemét" emberek :)

2011. aug. 18. 21:12
 14/30 A kérdező kommentje:

aha már tudom

nem vagyok tipikus mai tinik.rva :))

bocs hogy nem vagyok olyan mint a többség ;)

2011. aug. 18. 21:13
 15/30 BubblePrincess ***** válasza:
:D Most azt ki írta hogy te az vagy?:) Előszőr nyugodj meg...szuszááá... nőjj 5évet és akkor ird azt amit irtál, hogy te nem vagy az :D :D
2011. aug. 18. 21:15
 16/30 A kérdező kommentje:
mért?:O
2011. aug. 18. 21:18
 17/30 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz!

19 éves koromig Debrecenben laktam aztán költöztem el, semmi honvágyam nincs.

Végtelenül sznobok és nagyképűek és korlátoltak sajnos, a másságot /nem szexuális másságra gondolok, hanem a különbségekre/ nem tudják elfogadni, ha nem olvadsz bele a sematikus hű de divatos vagyok dolgokba akkor kinéznek...sajnos ez van

A párom keresztlánya most 20 éves és ugyanolyan nagyképű beképzelt sznob, mint anno voltak a környezetembe....

DE félre ne értsétek van biztos nagyon sok kivétel, és tisztelet is a kivételnek, de sajnos a fentiek nagy általánosságban kijelenthetőek

mondom úgy, hogy ahogy említettem én is debreceni vagyok, ott éltem 19 évig, már 10 éve Pesten lakom és igen büdös és igen nem nyugis és igen nagyon más, de itt sokkal elfogadóbbak és nyitottabbak az emberek.

Nem akartam írni, csak mikor megláttam, hogy debreceni vagy gondoltam leírom, hogy megértelek és tudom miről beszélsz.

2011. aug. 18. 21:20
 18/30 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :D

ez igaz,itt (tisztelet a kivételnek) mindenki olyan beképzelt,divatmániás köcsög ...

ha nem járok csajos ruhákba,és nincs hátközépig érő hajam,már azzal basztatnak hogy úristen de ronda vagyok és olyan vagyok mint egy fiú -.-

2011. aug. 18. 21:24
 19/30 anonim ***** válasza:
Az ilyen beszólásaid miatt nem kedvelhetnek.
2011. aug. 18. 21:27
 20/30 BubblePrincess ***** válasza:
0%
Kultúráltabban nem lehetne? Saját magad minősíted...
2011. aug. 18. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!