Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Féltékeny a kislányunkra?

Figyelt kérdés

Egész nyáron dolgoztam, viszont a jövő hetet teljes egészében a feleségemmel és a kislányommal tölthetem, én azt akartam ,hogy hármasban csináljunk programokat jövő héten, de a feleségem azt akarja ,hogy a kislányunkat inkább vigyük el a nagymamához, hogy vigyázzon rá, mi meg utazzunk el kettesben valahova.

Nem önzőség egy kicsit a részéről?

Szegény kislányom egész nyáron arra várt ,hogy velem csináljon valamit a nyáron.

2011. aug. 18. 20:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pedig én már beleéltem magamat, hogy egy hét csak a szerelmemmel, és a kislányunkkal, minden stressz nélkül.
2011. aug. 18. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

nézd: a gyerek akkor boldog,ha boldog anyuka van mellette. most legyél te az okos,és a megértő és vidd el a feleséged egy romantikus hétvégére. utána hidd el,boldogan megy el a családi nyaralásra is. a gyereknek nem lesz trauma nyugi.

fordítva nem igazán jó. én is besokalltam,és kértem a férjem h csak 2 nap szusszanás legyen,amikor nem kell ugrálnom,pelenkáznom,éjjel 5x felkelnem,és egész nap "figyelnem" 2 nap alatt úgy kisimultam mintha 3hetet nyaraltam volna és repültem a gyerekekhez haza.

egyébként is: a házasságban ez a sorrend: te imádod a párod,ő téged,ti ketten meg a gyereket.

te most előre vennéd a picit,de hozz áldozatot,hidd el megéri!!!

2011. aug. 18. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:

gondold végig: mi a stressz forrása? a stresszes,fáradt mami. meg tudod oldani? igen,ha elviszed 2-3 napra pihenni. utána jókedvűen megy majd 3-asban? tuti.

akkor mi a kérdés? te vagy most a kulcs!!! :)

2011. aug. 18. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:

tegyél egy próbát:állj most elé ezzel: édesem,sajnálom h nem vettem észre h elfáradtál. szeretnélek boldognak látni,és arra gondoltam,hétvégén utazzunk el kettesben,és utána a kislányunkkal. én is szeretnék kettesben lenni veled

sztem a nyakadba ugrik :)

egy fásult anyukának már az is pihenés ha 24 óráig nem szól hozzá senki

2011. aug. 18. 21:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy a lányod fontos, de a feleséged is az kellene, hogy legyen. Elvégre életed nője, gyermeked anyja vagy mi.

És ha majd kirepül a családi fészekből a lányod? Akkorra már lehet késő lesz, és úgy elhidegültök, hogy csak éltek egymás mellett mint két idegen pont azért, mert teljesen elvész az intimitás, a régi varázs, a párkapcsolat lényege.

2011. aug. 18. 21:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen, akkor elmegyünk a feleségemmel ezen a hétvégén kettesben valahova, szigorúan romantikázás céljából, tehát se munka se gyerek nem kerülne szóba.

Biztos megerőltető lehet a 24 órás anyaság, ő is megérdemli a kényeztetést.

2011. aug. 18. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:

hidd el,egy új nőt,új anyukát kapsz :) sok sikert!!!

ui: ne beszélj neki a gyerekről,csak ha ő említi,de ha azt kérdi h neked biztos hiányzik stb. akkor erősítsd meg h te is vele akarsz most elsősorban lenni. egy nő hajlamos elveszni az anyaságban,kell neki a megerősítés h nem csak anyukát látsz benne-még akkor is ha alapból is így van.

2011. aug. 18. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
A feleseged kettesben akar lenni veled,de te inkább a gyerekkel lennél.Nem cukorból van a gyerek,kibirja a nagyinál kicsit, ti meg tudtok egymással lenni,a feleséged nő is,nem csak anya,ilyen pasik szoktak itt kérdezni,mért csalt meg a feleségem?Vajon miért.
2011. aug. 18. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
utolsó jó nagy h. vagy. nem látod, hogy írta, hogy megérti a feleségét? és hogy egy kis időt a feleségével tölt, a maradékot hármasban? a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad.
2011. aug. 19. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, válaszd az arany középutat! Hiszen az lenne a cél, hogy mindenkinek jó legyen! Ne tekintsd úgy, hogy a feleséged önző, neki is szüksége van kikapcsolódásra, amolyan igazira! És romantikázásra! Én is vágyom arra, hogy néha egy-egy hétvégére elvigyük a kislányunkat anyósomhoz (mindketten Budapesten vagyunk, így ha kell haza tudjuk hozni) és akkor miénk az egész hétvége a férjemmel! Persze nyilván az is nagyon érthető, hogy Te is és a kislányotok is szeretne együtt tölteni egy kis időt! Tehát szerintem osszátok meg a hetet, hogy mindenkinek legyen pihenés! Jó feltöltődést! :)
2011. aug. 19. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!