Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Féltékeny a kislányunkra?

Figyelt kérdés

Egész nyáron dolgoztam, viszont a jövő hetet teljes egészében a feleségemmel és a kislányommal tölthetem, én azt akartam ,hogy hármasban csináljunk programokat jövő héten, de a feleségem azt akarja ,hogy a kislányunkat inkább vigyük el a nagymamához, hogy vigyázzon rá, mi meg utazzunk el kettesben valahova.

Nem önzőség egy kicsit a részéről?

Szegény kislányom egész nyáron arra várt ,hogy velem csináljon valamit a nyáron.

2011. aug. 18. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Hát, egy kicsit.

Akkor nem lenne az, ha sokat lennétek hármasban, de ha a kislány valóban ilyen régóta vár az együtt töltött időre, akkor szemétség lenne lepasszolni.

Egyezzetek ki, hogy fele időt hármasban,fele időt kettesben töltitek.

2011. aug. 18. 20:39
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is meg kell osztani az időt. A kapcsolatotoknak nagyon kell, hogy kettesben legyetek, de a kislányotok is fontos. Ő ezt nem érzi? Beszéld meg vele, kössetek kompromisszumot. Hétfőtől-csütörtökig családi programok, péntektől vasárnap romantikus hétvége. Ha jól álltok anyagilag, egy wellness-hétvége is jó ötlet.
2011. aug. 18. 20:43
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Nehéz mert a nejednek úgyanugy hijányoztál mint a gyereknek osszátok meg az időt 1 hét elég sok idő pár napig járkáljatok a kicsivel utána meg menjetek 2-ben valahova.
2011. aug. 18. 20:43
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem féltékeny.

Viszont ő nem csak feleség, hanem nő is. Neki is kell kettesben töltött idő a férjével, amikor nőnek érezheti magát. Gondolom szeretne veled lenni.

Elmehettek hosszú hétvégére valamerre kettesben, a többi időt meg tölthetnétek hármasban.

2011. aug. 18. 20:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem osszátok be az időt,pár napig a kicsivel menjetek el valahová,az utolsó napokban meg a feleségeddel legyél
2011. aug. 18. 20:48
 6/20 A kérdező kommentje:

Megbeszélem a feleségemmel ,hogy ez az idő beosztás megfeleő-e neki.

Jobban örültem volna ha az egész hetet hármasban töltjük mert elég ritkán vagyok a kislányommal, de a feleségemet is meglehet érteni ,neki meg szüksége van a romantikázásra.

2011. aug. 18. 20:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor mások az igények. te velük akarsz lenni,anyuka meg csak veled,vagy egyedül,mert az anyaság 24 órás szolgálat. én is így vagyok most,elfáradtam. mi 4 napot töltünk a gyerekekkel,aztán 3-at kettesben.
2011. aug. 18. 20:56
 8/20 anonim ***** válasza:
21%

sajnos úgy tűnik a feleséged nem elég érett még az anyaságra, sajnos ez már az az időszak amikor nem ő a legfontosabb hanem a gyerek

éppen múltkoriban olvastam itt egy 27 éves lány kommentjét aki hozzáment egy elvált pasihoz és nem tartja normálisnak, hogy a férje volt feleségétől való gyerekét látogatja, vigyáz rá, segít neki sőt a kérdezőt még arra is biztatta, hogy nehogy már a gyerek legyen az első

szánalmasak az ilyen nők, ráadásul nálad még a saját gyerekéről van szó

én nem azt mondom, hogy nem kell idő szánni arra, hogy kettesben töltsétek az időt, de hogy így kerek perec elutasítsa a gyerekkel töltendő vakációt ez elég gáz

szegény gyerek, mi lesz később ha ilyen anyja van

mi lenne ha azt mondanád neki, hogy jó, ha nem akarsz a gyerekkel nyaralni akkor én elutazom a gyerekkel négy napra kettesben, aztán veled szintén négy napra szintén kettesben, a lehető legkomolyabban add elő

hátha észhez tér

2011. aug. 18. 20:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Én megértem a feleségedet, hiszen nő, aki szerelmes a férjébe, nemcsak anyuka (és ugyanúgy várt téged, mint a kislányotok... persze, neki kellene megértőbbnek lennie, mert ő tudja jobban felfogni a hiányt, de azért ez nehéz dolog... mondjuk hogy arra egyáltalán nem gondol, hogy a leányzónak kell az apja is, az elég gáz), és az lehet, hogy olaj a tűzre, ha kerek-perec visszautasítod a kettesben töltött időt. Én az arany középutat választanám... egy napot töltsetek el csak ketten, max. kettőt, a többit meg hármasban... már ha meg tudjátok oldani.
2011. aug. 18. 21:08
 10/20 anonim ***** válasza:

a megosztott nyaralással az a baj,h nem lesz jó egyikőtöknek sem. mert a feleséged fáradt,gyerek nélkül akar kicsit lenni. te meg velük. amikor kettesben lesztek,akkor neki jó lenne,de te folyton a gyerekre fogsz gondolni,emiatt szar lesz az egész. amikor meg 3-asban vagytok,akkor meg a feleséged miatt lesz rossz,mert feszült lesz.

nekm is van 2 gyerekem,és megértem a feleséged. én-és most nyugodtan lehet megkövezni-egyedül utaznék el 2-3 napra,mert 4 éve nem voltam egyedül 2 óránál többet.aztán kettesben,aztán 4esben

aki azt irta h az ilyen rossz anya annak tuti nincs gyereke

2011. aug. 18. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!