Lehet értelmes választ adni arra a kérdésre, hogy mi az a 10 dolog, amit szeretsz a párodban?
Mert maga a megközelítés szerintem egy tévút. Hogy lehetne már konkrétan leírni, hogy miért szeretjük a kedvesünket? A melle, a fülcimpája, az orrlyuka, vagy a tojásrántottája, a mosogatási szokásai tetszenek?
(Direkt figuráztam ki, mert szerintem, ha valakit szeretünk, azt önmagáért szeretjük, nem megnevezhető részletekért)
Szevasz Haver!
Állj.
gondolom arra kértek mondj 10 dolgot amiért szereted a párod .
Lehet és kell is mondani egy működő kapcsolatban miért szeretem a másikat Mert:szép a szeme,intelligens,kedves,jó az illata,van humora,és a többi.. ,külső és belső dolgokra egyaránt kell gondolni
és ki is kell mondani ,de ezt csak akkor "kérheti" számon a másik ha ő is kifejezi önmagát feléd,tehát legyen ez kölcsönös,mindez gondolom a megerősítés miatt szükséges.
De állítom van olyan működő kapcsolat ahol ez még nem került szóba mégis jól megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!