Mizu? Kérdésre, Ti hogy adnátok értelmes választ?
Én eleve úgy kezdem h
Szia mizu?Semmi.Veled?Velem se sok.
És le van tudva elküldöm azt cső és helyette is válaszoltam:D
Ezt a kérdést szerintem az angoloktól vettük át, a hogy vagy? - hogy vagy? kérdéssel, amikor nem várnak rá választ, vagy csak rövidet. Jól, rosszul, semmi.
Attól függ, hogy az illető komolyan érdeklődik-e, jóban vagytok-e s azért kérdezi, hogy mi újság, vagy mert régen láttátok egymást. Ilyenkor bővebben lehet szólni: ez és ez történt.
Persze, ha mindennap találkoztok és beszéltek, akkor ez is amolyan töltelékszöveggé válik. Csak azért kérdez, hogy kérdezzen valamit. Ilyenkor nem gondolom, hogy kisregény mesélésbe kellene kezdeni.
1. sosem írok rá ezért egy emberre sem. értelmetlen.
2. nekem nincsenek fenn ilyen bakegyák, hogy
-Szia.
-Szia.
-Mizu?
-Semmi.
...30perc múlva...
-Mizu?
-Semmi.
...30 perc múlva...
-Megyek aludni, szia.
-Szia.
3. Aki meg megpróbálja, megkérdezem, hogy most csak ezért irál rám? :D
Egyébként az a kedvencem amikor az osztálytársam kérdezi, aki egész nap össze volt zárva velem ;)
Ha ismerős kérdezi, akit ritkán látok, mesélek neki. :D
Visszafele is elvárom. :D
Aki így érdeklődik, az csak azért teszi ezt, mert "így illik" (szerinte), - de igazából egyáltalán nem érdekli, hogy valójában történt-e valami Veled, (s ha igen, akkor mi).
Biztosan furcsán nézne Rád, ha azt közölnéd vele, hogy "Sezu! End Vezu?"
idióta kérdés olyanok használják akik már nem tudnak mit csinálni unalmukban
utálom azokat akik azt irják msn-en h:
szia
szia
mizu?
semmi
velem se
mit csináltál ma?ű
semmit. te?
én se.
na meek
szia
gáááááááááz.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:03
Igen, - ez TIPIKUS! :DDD
-Ősemberképző... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!