Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Három lány után próbálkoznátok...

Három lány után próbálkoznátok még?

Figyelt kérdés

Az ismerősömék vannak ilyen helyzetben, leírom miről is van szó. Az első gyereknél mindketten úgy voltak vele, hogy nem érdekes milyen nemű lesz. Az első lány lett. Aztán két évre rá várták a következő babát, ekkor mindkettejükben megfordult a gondolat, hogy jó lenne most ha a kislány után jönne egy kisfiú. Az is lány lett. A harmadik terhességnél már komolyabb reményeket fűztek a fiúhoz, főleg az apa, ám az is kislány lett. Persze ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szereti(k) a kislányt, csak örültek volna ha jön egy kisfiú is.

Ti bevállalnátok még egy gyereket ilyen helyzetben, hátha kisfiú lesz? (Most tekintsünk el az anyagiaktól, mondjuk hogy megengedhetitek magatoknak. A lényeg, hogy csupán a nemi megoszlás miatt vállalnátok-e?)

2011. aug. 17. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A Beckham házaspárnál is így volt. Náluk is 3 fiú volt és a 4. lett lány. Eleinte lehetett hallani, hogy az orvosok intézték úgy hogy lány legyen, de aztán megszűntek ezek az írások... (Amúgy szerintem is orvosi dolog lehetett, mert azért 3 fiú után elég kis esély van természetes úton lányt összehozni)

Na de hogy próbálkoznék-e. Lehet, hogy igen, de én mondjuk nem bánnám ha csak lányaim lennének majd. Ha mindent meg tudnék adni a gyerekeknek, akkor sztem igen.

2011. aug. 17. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy nekem is 3 lánytesóm van, és én is lány vagyok :) A szomszédunkban a néninek 6 lánytestvére van, egy fiú sincs....Szóval nem fűznék hozzá nagy reményeket hogy a következő fiú lesz.
2011. aug. 17. 18:30
 13/21 anonim ***** válasza:
A papám volt a hetedik gyerek a családban. 6 lány után lett ő.
2011. aug. 17. 18:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy családot, ott 4 gyereket vállaltak, de mind lány lett. Apuka szeretett volna fiút, de csak nem jött össze... Persze nem hiszem, hogy csak azért, de elhagyta a családját...

Ismerek olyat, ahol lányt akartak mindenáron, de a hatodik fiúnál feladták...

egyébként én úgy tudom, a harmadik gyerek nemét megválaszthatja a szülő, beleavatkozhatnak az orvosok.

2011. aug. 17. 21:06
 15/21 anonim ***** válasza:
mond az apának hogy mikor eljut a csúcsra szorítsa össze a fogát fiú lesz! 2fiam 2lányom van az 5.fiú lett ,volna. a tesóméknál 6.fiú után iker lányok születtek!
2011. aug. 17. 22:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Ismerősünknél is 3 lány után lett a 4dik fiú.Sztem ha megengedhetik maguknak akkor miért ne próbálnák meg?hátha=)
2011. aug. 18. 00:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Unokanővéremnek 3 fia volt, de szerettek volna egy lányt is. A negyedik lány lett. :) Van ilyen is. Ha lenne rá pénz, biztos vállalnám.
2011. aug. 18. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

A pasitól függ a gyerek neme, én TÖKÉLETESEN ÖRÜLNÉK HA LÁNYGYEREKEM LENNE, és csalódott lennék ha fiú. Örülj neki, a lányok jobbak, szorgalmasabbak, intelligensebbek és nem maradnak a nyakadon.

A fúkkal nehezebb, rosszabbak, lustábbak, nevelhetetlenebbek. És ha kellően elkényeztetik őket bizony a nyakadon maradnak.

Amúgy egy ismerősömnél 5 vagy 6 lány után lett egy fiú.

2011. aug. 18. 10:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Én vállalnék, ha megtehetjük, bár ha ilyen fontos, akkor igyekeznék valahogy biztosra menni. Amúgy 3 lány után simán lehet még fiú. Rokonoméknál 1 fiú után jött 4 lány, egy másik családnál 4 lány után 1 fiú.
2011. aug. 18. 22:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tanultam anno, hogy nem minden férfinak lehet fiú gyereke! Nem mindegyiknek van meg az a kromoszómája, ami egy kisfiúhoz kell, így csak lány gyerekei lesznek!
2011. aug. 21. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!