Három lány után próbálkoznátok még?
Az ismerősömék vannak ilyen helyzetben, leírom miről is van szó. Az első gyereknél mindketten úgy voltak vele, hogy nem érdekes milyen nemű lesz. Az első lány lett. Aztán két évre rá várták a következő babát, ekkor mindkettejükben megfordult a gondolat, hogy jó lenne most ha a kislány után jönne egy kisfiú. Az is lány lett. A harmadik terhességnél már komolyabb reményeket fűztek a fiúhoz, főleg az apa, ám az is kislány lett. Persze ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szereti(k) a kislányt, csak örültek volna ha jön egy kisfiú is.
Ti bevállalnátok még egy gyereket ilyen helyzetben, hátha kisfiú lesz? (Most tekintsünk el az anyagiaktól, mondjuk hogy megengedhetitek magatoknak. A lényeg, hogy csupán a nemi megoszlás miatt vállalnátok-e?)
Nem valószínűleg a férfi ivarsejtjei olyanok, hogy csak lányt tud nemzeni, a fiú lehet, hogy beteg lenne.
Szerintem jobb egy lány, kezelhetőbb, nevelhetőbb, hűségesebb, minek fiú gyerek, csak gond van vele.
Elvileg lehet befolyásolni az orvostudomány segítségével, hogy milyen nemű legyen a gyerek. Viszont ez nem olcsó, és lehet hogy Magyarországon nem is végeznek ilyen beavatkozást
Ezen a téren nem vagyok jártas, de aki egy 4. gyerek felnevelésén gondolkodik, annak biztos van pénze, tehát érdemes utána járni a dolognak
Az egyik rokonunk azt mondta addig gyártja a gyerekeket még nem lessz egy fia.a 4ik fiu lett.
Én nem válallnám be,mondjuk én tesót sem válallok be igy az én szavazatom nem számit.
Elvileg lehet befolyásolni az orvostudomány segítségével, hogy milyen nemű legyen a gyerek. Viszont ez nem olcsó, és lehet hogy Magyarországon nem is végeznek ilyen beavatkozást
Magyarországon nem végeznek ilyet,ezt bizton tudom.Kezdeményezés volt de nem lett belőle semmi.
Ha az anyagi háttér adott, és amúgy is szívesen vállalnék még gyermeket - és hát miért is ne?! ;) -, akkor simán. Ha újra lány lenne, annak is örülnék. :)
A családban nálunk is van öt fiú testvér.. ott nem jött össze, és ott az öt fiú bűnrossz, de lányoknál valamivel könnyebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!