Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok a kapcsolatotok...

Leírnátok a kapcsolatotok sémáját?

Figyelt kérdés

Az enyém (járástól számítva esküvőig): bő egy év rózsaszín köd, hatalmas szerelem - 2/3 hónap labilis időszak (ki akartam játszani, hogy szakítson velem, mert úgy nem én mondanám ki az utolsó szót, nincs megbánás az elhamarkodott szakítás miatt + teher volt, hogy minden nap találkoztunk, úgy érzem ekkor szállt el a rózsaszín köd.) - 2 év passzív szeretet - jelenleg pedig a nagy szeretet és hatalmas kötődés. Mostanra értem meg arra, hogy egy életet leéljek vele, én legyek a támasza/ő legyen a támaszom, érezzem, hogy állandóan akarom a társaságát, ő a másik felem :)

A ti kapcsolatotok sémája hogy néz ki?

2011. aug. 15. 21:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
2éve ismerkedtünk meg, azóta együtt élünk, sülve főve együtt vagyunk és csak erősödik a szerelmünk!
2011. aug. 15. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Tíz éve megismerkedtünk. Nemsokára jött nála a rózsaszín köd, én csak kedveltem.

Aztán leszállt rám is a rköd. Rá nemsokkal róla felszállt a köd, maradt a szerelem, de már nem elvakult. Később nálam is.

Megismerkedésünk után két évvel összeköltöztünk. Ekkor kezdődött a hullámvölgy. Sok-sok vita, nehézkes összecsiszolódás.

Ez tartott vagy 1.5-2 évig. Mikor ez rendeződött, a kapcsolatunk elkezdődött hihetetlenül megerősödni, és az érzéseink is egyre mélyebbek lettek. Azóta is a mély szeretet és szerelem áll fenn. Az, hogy eggyütt vagyunk, és eggyütt is akarjuk leélni az életünket, az annyira természetes mindkettőnk számára, mint a levegővétel.

2011. aug. 15. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
megismerkedtünk egy rendezvényen, közös ismerős által, ő fél évig próbált elcsalni egy randira, első randin első elcsattanó csók, és finom barátkozás, egy év után a második randi, ismét csók, barátság egyre ívelt, az ezutáni évben szépen legjobb barátokká váltunk, csókot minden alkalommal váltottunk, bár több nem volt. most tavasszal felismertük, hogy ez bizony szerelem, ekkor volt 2 nagyon gyötrelmes hónap, míg elvarrtuk a múltunk szálait, de végül 2 év randizás után, április óta együtt vagyunk, összeköltözni készülünk:)
2011. aug. 15. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Amiket és ahogy írtad azt én sem minősítem inkább...:)

A mi kapcsolatunk: Adott egy lány aki törődésre vágyik és adott egy nagyon életkedvet vesztett fiú, aki szerelmes lesz a lányba, aki (én) észre sem akarja venni...3 hónap elteltével a lány és a fiú között elcsattan egy fantasztikus csók...akkor eldöntik, hogy együtt maradnak...következik egy nehéz időszak a lány számára: életkedvet önteni ebbe a srácba...következik egy annál is nehezebb időszak, kiabálások, veszekedések, hosszan tartó hajnalig tartó beszélgetések...sírás...fogyás...sírás a lány részéről rengeteg...aztán felébred a lány, hogy mégsem élhet egy ember gondjával, nem lehet mindig a fiú mellett, nem tudja az összes gondot a saját vállára venni...következik egy komoly beszélgetés...szakítás 1 hét nem találkozás...majd következik egy komoly beszélgetés, ölelés, sírás, egymásra találás...és szépen lassan helyrejön a srác életkedve, mosolygós, nevetős kapcsolat lesz ebből az egészből...az elkövetkező időszakot a bizalom, a kölcsönös törődés és tisztelet uralja, nagy nevetések, séták, szeretet...egymás mellett való kitartás és még több szeretet. Most nagyjából itt tartunk, jövőben költözünk össze, ha minden jól megy:)

2011. aug. 15. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
21-L 4 éve együtt-ez lemaradt:)
2011. aug. 15. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
7 éve vagyunk együtt...2 éve házasok... az első kb 3 hónap rózsaszín köd, azóta pedig szimpla szerelem, szeretet stb... nem volt olyan nap, amikor untam volna vagy valami...pedig életem első szerelme és szinte a legelső pillanattól kezdve együtt is élünk.... a legelejétől tudtam, hogy nekem csak Ő kell...és nélküle nem élet az élet.... 26/nő
2011. aug. 16. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!