Leírnátok a kapcsolatotok sémáját?
Az enyém (járástól számítva esküvőig): bő egy év rózsaszín köd, hatalmas szerelem - 2/3 hónap labilis időszak (ki akartam játszani, hogy szakítson velem, mert úgy nem én mondanám ki az utolsó szót, nincs megbánás az elhamarkodott szakítás miatt + teher volt, hogy minden nap találkoztunk, úgy érzem ekkor szállt el a rózsaszín köd.) - 2 év passzív szeretet - jelenleg pedig a nagy szeretet és hatalmas kötődés. Mostanra értem meg arra, hogy egy életet leéljek vele, én legyek a támasza/ő legyen a támaszom, érezzem, hogy állandóan akarom a társaságát, ő a másik felem :)
A ti kapcsolatotok sémája hogy néz ki?
Tíz éve megismerkedtünk. Nemsokára jött nála a rózsaszín köd, én csak kedveltem.
Aztán leszállt rám is a rköd. Rá nemsokkal róla felszállt a köd, maradt a szerelem, de már nem elvakult. Később nálam is.
Megismerkedésünk után két évvel összeköltöztünk. Ekkor kezdődött a hullámvölgy. Sok-sok vita, nehézkes összecsiszolódás.
Ez tartott vagy 1.5-2 évig. Mikor ez rendeződött, a kapcsolatunk elkezdődött hihetetlenül megerősödni, és az érzéseink is egyre mélyebbek lettek. Azóta is a mély szeretet és szerelem áll fenn. Az, hogy eggyütt vagyunk, és eggyütt is akarjuk leélni az életünket, az annyira természetes mindkettőnk számára, mint a levegővétel.
Amiket és ahogy írtad azt én sem minősítem inkább...:)
A mi kapcsolatunk: Adott egy lány aki törődésre vágyik és adott egy nagyon életkedvet vesztett fiú, aki szerelmes lesz a lányba, aki (én) észre sem akarja venni...3 hónap elteltével a lány és a fiú között elcsattan egy fantasztikus csók...akkor eldöntik, hogy együtt maradnak...következik egy nehéz időszak a lány számára: életkedvet önteni ebbe a srácba...következik egy annál is nehezebb időszak, kiabálások, veszekedések, hosszan tartó hajnalig tartó beszélgetések...sírás...fogyás...sírás a lány részéről rengeteg...aztán felébred a lány, hogy mégsem élhet egy ember gondjával, nem lehet mindig a fiú mellett, nem tudja az összes gondot a saját vállára venni...következik egy komoly beszélgetés...szakítás 1 hét nem találkozás...majd következik egy komoly beszélgetés, ölelés, sírás, egymásra találás...és szépen lassan helyrejön a srác életkedve, mosolygós, nevetős kapcsolat lesz ebből az egészből...az elkövetkező időszakot a bizalom, a kölcsönös törődés és tisztelet uralja, nagy nevetések, séták, szeretet...egymás mellett való kitartás és még több szeretet. Most nagyjából itt tartunk, jövőben költözünk össze, ha minden jól megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!