Mégis mit tegyek, segítség?
Nagynéném haldoklik, még fiatal 60 éves.
Pár nap alatt rengeteget romlott az állapota, a vérképe borzalmas, az orvos szerint, csoda kellene, hogy megérje a reggelt. Anyumék már voltak kint nála, azt mondták, minket is kivisznek, ha gondoljuk, de nem haragszanak meg, ha úgy döntünk nem megyünk.
Én nem merek hozzá kimenni, rosszul lennék. Ha mennie kell, akkor én úgy szeretnék rá emlékezni, ahogy legutóbb láttam, "jó" hangulatban, néha-néha mosolyogva. Nem szeretném őt így látni!
Húgom pedig ki akar menni, hogy érezze, hogy mellette vagyunk, hogy hátha erőt venne magán. És neki van igaza, csak én vagyok ilyen gyáva...:'( Viszont, nagynénénk már feladta sajnos, mondta is pár nappal ezelőtt, ma pedig már beszélni sem tud.:(
Csúnya dolog lenne tőlem, ha nem mennék, vagy igen is felnőtt ember vagyok, igen is vegyek erőt magamon, és menjek?:(
23N
de így fog bennem megmaradni, ha meglátogatom tudom, sajnos tapasztalatból írom.:(
Egyébként túlélte az éjszakát, de ennek ellenére is azt mondja az orvos, hogy semmi esély.:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!