Nekem senkinek a barátja sem tetszik. Rosszindulatú vagyok?
Több ismerősömnek is van most barátja. Mutogatják a közös nyaralós képeiket, és mindre azt mondom, hogy "Aranyosak vagytok, meg szép pár" de közben meg az jár a fejemben, hogy "Úristen nekem ilyen pasi semmi pénzért sem kellene hogy jöhettél vele össze". Tudom gáz vagyok meg felszínes ezek szerint, de mégis így vagyok vele.
Vagy pl az egyik unokahúgomnak most lett új pasija (3 hónapja) és ott ömlengenek facebookon, hogy "Szeretlek, te vagy életem szerelme, a szerelem drága kincs" stb. Legszívesebben megkopogtatnám, hogy bssszus 3 hónap...
Én is kritikus vagyok, de én sose szólok abba bele, hogy kinek milyen a pasija/nője. Eldöntöm magamban, hogy nekem nem jön és kész.Végül is nem nekem kell tetszeni,hanem azzal akivel épp jár.Az én ismerőseim között is vannak olyanok akiknek tök gáz a párjuk,de ha ők szeretik egymást akkor az tök jó.Sőt olyan is van, hogy az én volt barátaim adatlapját ha megnézem és látom h. úr isten miylen csajjal vannak, akkor csodálkozom,de közben meg örülök is, hogy együtt boldogok.
Amúgy a legtöbb olyan pár akik tényleg összeillenek azokra régen azt hittem testvérek,mert annyira együtt voltak és még hasonlítottak is egymásra,aztán kiderült, hogy házasok(na az ilyenekre mondom, h.összeillenek,de ezek csak külsőségek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!