Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem senkinek a barátja sem...

Nekem senkinek a barátja sem tetszik. Rosszindulatú vagyok?

Figyelt kérdés

Több ismerősömnek is van most barátja. Mutogatják a közös nyaralós képeiket, és mindre azt mondom, hogy "Aranyosak vagytok, meg szép pár" de közben meg az jár a fejemben, hogy "Úristen nekem ilyen pasi semmi pénzért sem kellene hogy jöhettél vele össze". Tudom gáz vagyok meg felszínes ezek szerint, de mégis így vagyok vele.

Vagy pl az egyik unokahúgomnak most lett új pasija (3 hónapja) és ott ömlengenek facebookon, hogy "Szeretlek, te vagy életem szerelme, a szerelem drága kincs" stb. Legszívesebben megkopogtatnám, hogy bssszus 3 hónap...

2011. aug. 15. 14:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neked nem tetszik a barátja, de ő attól még lehet vele. Meg amúgy is, ha nem ismered, ne ítélkezz : ). Ha nem bántod őket vele, akkor semmi baj. Az az enyelgés meg undorító, de nagyon sokan csinálják. Én nem is szoktam az olyat megnézni; mert minek idegeskedjek rajta.
2011. aug. 15. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, mi közöd hozzá, hogy kivel járnak az ismerőseid? Ismét kérdem, ha mindenkinek azok a pasik tetszenének, akikkel Te jársz/járnál, az jobb lenne?

Felületes vagy és buta, ha azt hiszed, attól, hogy valahogy állnak a fogai valakinek, el tudod dönteni, jó partner-e vagy sem. A drog az egyetlen komoly kifogás, de sajna ahhoz sincs közöd. Max. ha a lány nem tudja, akkor figyelmeztetheted.

2011. aug. 15. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem biztos, hogy konkrétan a pasijára vagy irigy, hanem arra, hogy neki van pasija. Neked van amúgy? És ha van, akkor jól megvagytok? Szerintem ha lenne, akkor inkább vele foglalkoznál, nem a barátnőid pasijaival. :)
2011. aug. 15. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek eléggé, hogy megalapozott véleményt mondjak, csak tippelek. Nekem úgy tűnik, ez nem irigység és nem is felszínesség, hanem keserűség és képmutatás. Mindkettővel magadnak ártod a legtöbbet.
2011. aug. 15. 15:12
 15/23 ava87 ***** válasza:

Azzal szerintem semmi baj nincs, hogy nem tetszik. A baj az lenne inkább, ha tetszene :)

Na meg lehet, hogy akivel jár az adott fiú, az nem a külseje miatt szereti. Akibe az ember szerelmes, azt szépnek is látja, legalább is szerintem így van.

Na mondjuk az ilyen nyálazásokat a közösségi oldalakon én sem szeretem. Ez nem arról szól, hogy egymásnak szépet mondjanak, hanem hogy mások lássák, mennyire hű de turbékoló gerlepár. Pedig szerintem az ilyesmi magánügy.

2011. aug. 15. 16:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Gyerekek, én az egyik legtöbb turbékolást olyan házaspártól olvasom, ahol a nőt veri a férje. Nem mondom, hogy mindenhol így van, de az eltúlzott harmónia-demonstráció gyanús is lehet... (Ha nem tizenévesekről van szó.)
2011. aug. 16. 19:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatú vagy, hanem erősen kritikus ember és valószínűleg kissé bizalmatlan. Egyik sem hiba - jellemvonás.
2011. aug. 22. 22:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért elgondolkoznék azon, hogy te miért rugózol annyit olyan pasik külső és belső tulajdonságain, aki nem melléd fog lefeküdni este úgysem :). Az nem gáz, hogy megvan az ízlésed, de hogy a te ízlésedet sokkal-sokkal feljebbvalónak tartod (kicsit ezt érzem ki a szavaidból), azt egy kicsit igen. Végül is én a helyedben inkább örülnék annak, hogy a barátnőid, unokatesóid stb, boldogak az adott emberkével, és nekik tetszik... végül is az a lényeg...
2011. aug. 22. 22:21
 19/23 anonim ***** válasza:
22:21... viszont az alig pár hónapos kapcsolat után életemszerelmézés meg a facebookon nyálas üzenetek küldözgetése félóránként nálam is kiveri a biztosítékot (előbbi azért, mert ennyi együtt töltött idő után még korai ezt mondani, a másik azért, mert nagyon nem az ismerősökkel közös üzenőfalra való...)
2011. aug. 22. 22:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Neked nem tetszik,és,tlán engedélyt kell kérniük tőled,vagy elvinni a pasit hozzád mgmutatni hogy tetszik e neked,kerss magadnak férfit,akkor legalább nem lennél ilyen rohadt irigy mások kapcsolátára.Kissé szőrszálhasogató vagy.
2011. aug. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!