Írna olyan lány akinek a párkapcsolata a párja gyereke miatt ment tönkre, így vagy úgy?
Légyszi tényleg csak olyan írjon, aki már átélt ilyet, vagy ilyen kapcsolatban van, ne az elvált egyedülálló anyák írjanak.
Szóval, akinek tönkre ment, miért? Akinek nem, miért? Kinél mennyi időt töltött a gyerek/ek? Őszintén néha olyan gondolataim vannak, hogy megérdemelnék én is annyi figyelmet, mint aki normális kapcsolatban él. Néha magamba fordulok, sajnos ez látszik is, mert ha itt a gyerek, akkor 3 nap egyfolytában, vagy több, és ezt az időt a párom ugye nettó vele tölti, reggeltől estig. Mi meg hiába vagyunk egy pár, jó ha este beszélgetünk, vagy inkább főzhetek rájuk, és heti nettó időben, jó ha 10 órát rám szán... És igen, már szóltam, azt mondta ez van. Ja, két éve vagyunk együtt.
Elnézést, de én is off leszek :)
Kicsi (közös) gyerekünk van, alig jut időnk egymásra kettesben csak este. Szerintem kiszámolva kevesebb is, mint amit te írsz, mert a férjem sokat dolgozik.
Ha nagyobb lesz a fiunk - gondolom legalább kisiskolás korú - és már le tudja magát foglalni hosszabb időre anélkül, hogy valami ön- vagy közveszélyes dolgot művelne, akkor remélem, másképp lesz.
Addig meg ez van, elfogadtuk, örülünk a hármasban eltöltött időnek és a kettesben elcsípett perceknek is - megpróbálunk parallel szülőként és szeretőként élni. Szerintem ezzel minden kisgyerekes család így van.
Ha megvan a párodban a "hajlam" arra, hogy a gyerekes napokon is kifejezze apróságokkal, hogy téged is szeret és fontosnak tart, benned pedig arra, hogy bekapcsolódj az ő közösségükbe (nem szolgaként, partnerként), akkor fog működni a dolog.
Egyik előző vagyok. Tényleg nem értem hogy ez hogy zajlik. Ketten játszanak a gyerekkel és a pasi foglalkozik vele, te nem is mehetsz oda? vagy ha otthon vagy levegőnek néz mondhatjuk? vagy azt várja el, hogy te meg kiszolgáld őket folyamatosan anélkül hogy emberszámba venne?
vagy, miért zavarja ha elmész otthonról? Ha ott vagy hogy néz ki egy nap?
az a normális ha foglalkozik a gyerekkel. jó hogy nem majd ott van a gyerek 1-2 hetente 3 napot és a te füttyentésedre vár.
elég gyerekes viselkedés ez részedről sztem.
24/l
gyerek alszik, párom addig a gép előtt ül,
a párom nem csinál semmi takarítást
törölhetem fel a padlót ha kiöntöttek
"gyerek alszik, párom addig a gép előtt ül"
a gyerek hibája nem
a párod lusta veled vagy a házimunkával foglalkozni
"a párom nem csinál semmi takarítást"
a gyerek hibája nem
a párod lusta
"törölhetem fel a padlót ha kiöntöttek "
a gyerek hibája nem
a tied mert önként cselédkedsz
ahelyett hogy szemben néznél a ténnyel hogy a pasid egy önző lusta barom a gyereket hibáztatod, azért fogtok szétmenni mert mulya vagy és nem veszel tudomást a vallonságról gondolom szerelmes vagy de ha nem akarsz házi rabszolgaként élni állj a sarkadra és szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!