Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lány, akinek még nem volt párkapcsolata, megtalálhatja a nagy őt?
Én is egyedül vagyok, volt már 2 barátnőm de vhogy egyiknek se én kellettem hosszu távra.. mostanában már félek is párkapcsolatba belekezdeni mert ugy vagyok vele én is ahogy mondtad h ugyse kellenék senkinek.. sajnos ez van, de ki lehet használni az egyedüllét előnyeit is :)
F25
Nekem volt már hasonló bnőm. 18volt mikor összejöttünk, és addig neki sem volt se kapcsolat, se csók, se semmi. Nem tartott sokáig, úgy érezte pár hónap után h ez neki nem megy, talán csak a tapasztalatlanság, talán nyűg volt számára ez a fajta "kötöttség", lényeg h nem tudta igazán megszokni a helyzetet h nem csak ő van, hanem már van MI is. Szal a helyedben csak megpróbálnék 1-1 kapcsolatot, mert abból is lehet vmi, ha másnem nem lesz olyannyira újdonság a helyzet később h esetleg 1 jó kapcsolatból szállj ki, mert nem érzed magad alkalmasnak. Én máig tartom vele a kapcsolatot pedig nem 1-2éve lett már vége vele, és nem is azért beszélünk mert olyan gyakran találkoznánk. Azóta nem láttam h szakítottunk, mert messze lakik, de sztem máig jelentek neki vmit (ahogy ő is nekem) ha még most is keres időnként. Így csak ajánlani tudom h próbálkozz, olyan sokat nem veszíthetsz vele.
"életművész"
ismerős a helyzet... pont így voltam 18 éves koromig, mindenkit visszautasítottam mert nem tudtam senkit magam mellé képzelni..
de hirtelen megváltozott minden, szerelem első látásra 1,5 éve tart ♥
szóval nyugi:)
szia én is így vagyok vele nekem sem volt még se csók se semmi csak annyi a különbség h én 18 vagyok
Ha gondolod írj privát ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!