Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 19 éves lány, akinek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves lány, akinek még nem volt párkapcsolata, megtalálhatja a nagy őt?

Figyelt kérdés
Mindjárt húsz éves vagyok, még soha nem volt barátom. Tudom, sokak szerint ez szánalmas, nevetséges, vagy szimplán gáz. Még soha nem csókolt meg senki, s nem történt ennél több se, persze nem azért, mert nem lett volna rá alkalmam, (mert udvaroltak elegen) hanem azért, mert érzelem nélkül nekem nem megy az ilyesmi. Legfőképpen az érdekelne, hogy milyen tapasztalatai vannak evvel kapcsolatban másoknak? :) Ti már megtaláltátok a lelki táratokat? Remélem igen, és azt is, hogy érdemes várni Rá! evvel kapcsolatos véleményeket, történeteket szívesen olvasnék :) <3
2010. jún. 11. 21:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem meg még életembe nem volt barátnőm, meg még nem is csókolóztam, pusztán azért ,mert ilyen komolytalan egyszer-használatos, érzelemmentes nőkre nem vagyok vevő.

19/F

2010. jún. 11. 22:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Sokan vannak a környezetemben, akiknek csak huszonévesen lett párjuk. Mivel semmit nem tudok Rólad, így nem jósolhatom meg, mikor találod meg az illetőt, aki mellett boldog lehetsz. A lényeg, hogy keresgélni kell, hogy megtaláld, nem elég csak várni, mert aki magától jön csak úgy pukk a semmiből, lehet ugyanolyan könnyen megy is a sunyiba. Ismerkedj, és ne az alapján válassz párt, hogy "nála épp van esélyed", hanem adj időt magadnak, hogy olyat lelj, akin érzed, hogy megéri. Ha viszont a megalkuvást, a kéjsóvárságot, vagy a "mindenki cicája" szerepet választod, az rossz irányba visz el, mert mind önbecsapásról szól. A többit majd kitapasztalod =)
2010. jún. 11. 23:19
 13/24 anonim ***** válasza:

én 22F vagyok és nem találtam meg, nem minden fogja...

persze lehetsz kivétel

2010. jún. 11. 23:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Mivel lány vagy feltétlenül.
2010. jún. 11. 23:52
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia

Én 20 éves srác vagyok, és nekem sem volt még senkim, nem is csókolóztam még.

Van kedved ismerkedni?:)

2010. aug. 31. 00:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem már volt és a farkam is elég nagy. Na?
2010. aug. 31. 02:05
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

Istenkém, olyan balf*** emberek vannak... most komolyan azt hiszed, meglátsz valakit és hirtelen fényárban úszik minden, megszólal az angyalkózus és kis puttók rozsaszimot szórnak körétek, megtaláltad a nagy őt? F*****g. Azér nem volt/lesz senkid, mert irreális elvárásaid vannak a világról, nemtudod hogyan működnek az emberek.

Sose volt kapcsolatod, nem is smároltál. "érzelem nélkül nekem nem megy". Nem bazki, neked sehogy nem megy. Érzelemmel, érzelem nélkül, kerozinnal, vagy kakaóscsigával, NEM MEGY. Honnan veszed, hogy érzelem kell ahhoz, hogy randizz, csókolózz valakivel? Szerinted lehet komoly érzelmeket táplálni az iránt akivel csak néhányszor találkoztál?

Nem, te láma, ez úgy működik, hogy randizgatsz emberekkel (lehet csókis, megy szex, kinek mi fér bele), aztán ha nem jön be lepattintod. Ha meg bejön, akkor kialakul6 valami érzelem.

Minthogyha ruhát vennél. elmész a plázába nézelődsz. Pár cucc metetszik. felpróbálsz tizet. ebből öt tetszik, de csak kettőt veszel meg. hazaviszed, de az egyiket csak hébe hóba veszed fel, míg a másik a kedvenc ruhád lesz, mindenhova abban jársz.

2010. aug. 31. 04:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van. Ne ringasd magad ábrándokba, az ember nem kap egy "nagy őt" csak úgy, ilyen nincs - hanem azzá csiszolódtok idővel. De ehhez el kéne kezdeni ismerkedni, megismerni, érdeklődni emberek iránt, vagy legalább kicsit reálisan nézni a világot. Majd pár év múlva megtapasztalod az élet nehézségeit (munka, létfenntartás, hajtás, stb.), akkor majd örülni fogsz ha egyáltalán lesz valaki megbízható társ melletted, és rájössz, hogy ez a "nagy ő" című rózaszín lózung a való életben nem így működik, mint a filmekben.

A srácoknak meg azt üzenem, hogy élőben ne nagyon reklámozzátok, hogy huszonévesen még nem voltatok csajjal, mert a lányok úgy fognak futni előletek, mintha leprások lennétek.

2010. aug. 31. 06:10
 19/24 poetic ***** válasza:

Nem azzal van a gond, hogy 19 évesen nem volt még kapcsolatod, mert ilyen előfordul..annak ellenére, hogy én magamnál ezt el sem tudtam volna képzelni. Nyilván én más vagyok.

A gond 2 dologban van. Olyan, hogy nagy Ő egy idealista fogalom. Az emberekben csalódni fogsz és csalódni is kell, mert ettől válsz éretté helyzetekre és fogalmakra. Tökéletes ember nincs, csak olyan, akinek elfogadod a hibáit. ..ha mindig a nagy Ő-re fogsz várni elszalad melletted az élet :)

A másik gond az, hogy a kapcsolatok formálnak, rádöbbentenek dolgokra. Helyzetekben élsz és hibázol, amiből tanulsz, rádöbbensz arra miben ne bízz, mi átverés...mit is kell igazán keresned. Én bármilyen kapcsolatban voltam, szinte mindig láttam valamit, amit lehet másképp csinálok, lehet érdemes rajta változtatni...stb. Az ÉN képedet is befolyásolja, ami nagyon fontos. A kapcsolatok, megfelelő önértékeléssel tesznek jobbá és felkészülté igazi dolgokra, felnőtt kapcsolatokra. Kicsit felpörgetett világban élünk már, a pasikra pedig nem egy jellemző dolog, hogy megállnak folyamatosan problémákat kezelni...főleg az elején, amikor nincs még meg az erős kötődés. Nyilván vannak kivételek, hiszen kell, hogy legyen...de tapasztalni azért kell, hogy ha elérsz a számodra megfelelő kapcsolathoz, akkor fel tudd mérni mire számíthatsz.

2010. aug. 31. 08:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Én most a 18 évemmel nem akarom osztani az észt, de EGYÁLTALÁN nem értek egyet az utolsó 2 hozzászólóval. Úgy gondolom, ahogy a kérdező is írta: csókhoz is érzelem kell. anélkül mit ér?? (a szexről nem is beszélve)

Egyébként ezt a kérdést én is írhattam volna 2 hónappal ezelőtt.18 éves elmúltam, lassan 19 leszek, nem volt még barátom, már-már pánikoltam is, hogy sosem találok valakit, akit én is annyira szeretek,mint ő engem... nagyon sokan udvaroltak, valahogy mégsem felelt meg senki, amiért már nagyon haragudtam magamra.. és láss csodát, nemrég találkoztam azzal, akire vártam. teljesen spontán dolog volt, amire nem is számítottam..és annál nagyobb a boldogság, minden tökéletes. :) Szóval nyugi, próbáld elengedni ezt a kényszeres pártalálást, hidd el, akkor hullik öledbe a lehetőség,mikor már nem is számítasz rá..de amíg ezen gyötrődsz, elkerül a szerelem...Azt javaslom, továbbra se gondolkodj másként, mint eddig, hisz valóban érzelem kell mindenhez.:) Kívánom, hogy találj valakit, akit szeretnél magad mellé. :)

2010. aug. 31. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!