Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lány, akinek még nem volt párkapcsolata, megtalálhatja a nagy őt?
Szia Kérdező!
Azzal szerintem az ég adta világon semmi gond nincsen, hogy nem sikerült még semmi a srácok terén... A gond azzal van, ahogy VISZONYULSZ a dologhoz. El kell hogy keserítselek, ha nem próbálkozol olyan srácoknál, akik csak szimplán tetszenek, SOHA a büdös életben nem leled meg a nagy Ő-t... Sőt, ha meg is leled valami csoda alapján, mit tudsz majd kezdeni a helyzettel? Nem sokat, ugyanis zéró tapasztalatod lesz, a pasiknak meg ez nem jön be, ha a csaj ennyi idős korára már az olyan alap dolgokat sem tudja, amiket ilyenkor már illik... (A kamaszkorban kellett volna tapasztalokat szerezned, el kellett volna fogadni az udvarlóktól a közeledésüket.) Ha nem élvezed ki hogy fiatal vagy, nagyon csinos, nem csókolózol, mégis mit vársz, mire fogsz visszaemlékezni 30 év múlva??? Arra, hogy vártál a mesebeli nagy Ő-re, aki csak akkor jött el amikor már elszaladt melletted a sok szép fiatal év? Ja és NEM LÉTEZIK tökéletes pasi, minthogy tökéletes lány sem, minden emberben van hiba... Nem azt mondom, hogy legyél betegesen élvetethajhász, de NE hagyd ki a csók, a randi és szex okozta szépségeket. :) A nagy Ő-t is csak akkor leled, ha próbélkozol sok sok fiúnál... Nagyon fontos a tapasztalatszerzés, amivel végűl le tudod majd nyűgözni álmaid fiúját. Szal gyerünk, ha a következő fiú aki udvarol neked egy picit tetszik, gyorsan bele az ismerekedésbe, randikba stb... Ne aggódj, semmivel nem vagy elkésve, csupán a világgal való elképzelésed kell mielöbb megváltoztatni! Ha ez sikerül és megfodadod a jó tanácsokat, boldog lehetsz. :)
Hát én megértelek. 19 éves fiú vagyok, nekem sem volt még bartánőm, se csók se semmi ilyen, és igen, sokak szerint ez szánalmas. Főleg, hogy lehetett volna alkalmam rá, csak én is úgy vagyok, hogy ez nem olyan egyszerű. Lehet nyálasan hangozhat ez másoknak, de ehhez az egészhez kell egy "mélyebb" kapocs ami a 2 fél közt kialakul. Szerintem ha eddig vártál akkor már ne dobd oda magad csak úgy valakinek. Ismerkedj, légy kicsit nyitottabb (bár erről nem írtál, hogy milyen közösségekben forogsz) és megtalálod. :) Sok szerencsét!
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!