Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy rendelkezh...

Mit csináljak, hogy rendelkezhessek a saját pénzemmel?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és a szüleim hetente 3 ezret adnak iskolaidő közben. Ez persze semmire nem elég. Nem is ez a baj, eldöntöttem, hogy majd dolgozni fogok szeptembertől. Viszont 100%-ig tudom, hogy ha ezt anyám megtudja, akkor alig enged majd belőle költeni, mert neki az a mániája, hogy rakjam el az összes pénzem amit megkerestem és majd jó lesz később. Viszont én nem akarok úgy spórólni mint tavaly, ha olyan kedvem van akkor pénzszámolgatás nélkül el akarok menni moziba, étterembe stb. Ehhez meg kell a pénz. Gondoltam arra, hogy nem mondom meg, hogy dolgozok, viszont néha hétvégente is maradni szeretnék. És persze ha pont akkor hív amikor dolgozok, hazudni sem lenne kedvem. Kérlek azt ne mondjátok, hogy mondjam meg anyámnak,hogy az én pénzem, azt csinálok vele amit akarok.Ezt már próbáltam sokra nem mentem vele. Képes lenne megvonni a kolipénzt és azt a heti három ezret is.
2011. aug. 15. 11:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy értetted? Mert a két mondat üti egymást. "És heti 5-10 ezret? Jó vicc, főleg, ha suliba is be akarsz járni. 20-nál többet nem nagyon fogsz keresni heti szinten sajnos. :( " Amúgy Debrecenben tanulok, a sok gyár miatt bőven van lehetőség dolgozni. Ott tényleg mindenki dolgozik aki akar. Egyik barátnőm munkahelyet akart váltani mert nem tetszett neki az előző, és két nap múlva már egy másik munkahelyre ment.
2011. aug. 15. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!