Apám kiakar dobni. (bőv. Lenn)?
Tegnap este először lefeküdtünk a pasimmal. Mikor már megvolt az orgazmus is, még kicsit úgy gondoltuk játszadozunk, de ekkor kinyílt az ajtó, és nem más volt, mint az apám... elég nagy lecseszést kaptam, és azt mondta, hogy költözzek el... reggel két nagy dobozt találtam a szobámban, amibe minden cuccom benne van. Most komolyan el kell költöznöm? Mit tegyek?
16/L
nem dobhat ki. valószínű nagyon megijedt, az ő kislánya felnő ezt a lányos apák nehezen viselik. Nekem ezt nem kellett végigcsinálni, nekem 14 évesen meghalt az apukám, de szerintem ha így talált volna akkor megnyúzza a srácot. Tényleg nem mindegy a fiú kora, és hogy mióta vagytok együtt... beszélj vele. a barátnőmnek 2 havonta mondja az apja hogy költözzön el, de aztán mindig megbánja...
z kommentelő aki azt írta hogy megérdemled az meg egy gyökér... Menjen már át a szex kategóriába és nézze meg hány évesek irogatnak oda... Teljesen normális ha egy 16 éves lány úgy dönt hogy ő szeret annyira valakit hogy lefeküdjön vele...
beszéld meg ezt apukáddal, ha nincs más válaztásod akkor valami rokonhoz menj el nyár végéig. addig megnyugszik
Hm, valamit tuti kihagytál a sztoriból.
Mellesleg közölhetted volna apáddal, h itt a barátom, ne zavarj, v valami módot találhattál vna, h megmondd, ti kettesben akartok lenni. Na mindegy.
De nyugi, nem dobhat ki, 18 éves korodig köteles eltartani. Az már más kérdés, h ha komolyan berágott, akkor milyen lesz az a két év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!