Apám kiakar dobni. (bőv. Lenn)?
Tegnap este először lefeküdtünk a pasimmal. Mikor már megvolt az orgazmus is, még kicsit úgy gondoltuk játszadozunk, de ekkor kinyílt az ajtó, és nem más volt, mint az apám... elég nagy lecseszést kaptam, és azt mondta, hogy költözzek el... reggel két nagy dobozt találtam a szobámban, amibe minden cuccom benne van. Most komolyan el kell költöznöm? Mit tegyek?
16/L
Utolsó, a du*gáshoz (ahogyan te írtad) nem kell ész. Csak hormonok. A tinik (kamaszok) ilyenek. Ha nem figyelnek oda rájuk, akkor megtörténik a baj. Kamaszkorában mindenki ilyen volt. (még te is)
A másik meg az, hogy 16 évesen egyáltalán nem kell megállnia a saját lábán, sőtt, nem tehetik ki, mert még fiatalkorú (nem kiskorú, hanem fiatalkorú).
Anyukád? Nagyszülők? Valaki?
23:37
Jéézus mennyire álszent vagy...Miért ne feküdhetne le 16 évesen a pasijával?? Mások 13 évesen kezdik. Nem értem mi ebben a probléma és hülyeség amit mondtál, egy gimnazista nem tudja eltartani magát sehogyan sem.
Viszont szerintem sem mondtál el mindent, Kérdező...
Amúgy nem dobhat ki, mert kiskorú vagy.
beszéld meg vele.. de ha tudod hogy rádnyithatnak, akkor miért csináljátok otthon/nálatok? o.o
anyud? o_O
és ahogy már mondták.. nem tehet ki, mert kiskorú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!