Fiúk/férfiak, ti a párotok vagy a szüleitek mellett álltok ki jobban?
Figyelt kérdés
Lehet elsőre hülyének néztek a kérdés miatt,de számotokra ki a "fontosabb" a párotok vagy a szüleitek? Egy esetleges vitahelyzetben kinek az oldalán állnátok? Persze ez ugye függ a vita témájától is,csak úgy általánosságban érdekel a dolog. (Egy elkeseredett Nő)2011. aug. 14. 22:46
11/14 anonim válasza:
Mivel nem a szüleimmel fogom leélni az életemet, és mivel a szülők néha igen badarságokat mondanak,a párom mellett állnék ki. De persze ha a párom nagyon hülyeséget mond,akkor a szülők a mellett. De rá kell érezni,hogy mikor ki a sértődékenyebb és illemből annak adunk igazat,aki gyenkébb lelkületű.
13/14 anonim válasza:
Melletem áll ki a szüleivel szemben.Azóta mégjobban mióta gyerekünk van,azóta érnek külömböző kritikák a neveléssel kapcsolatban.Mivel én nem vitázom a szüleivel igy rövidre zárja a témát, a mi gyerekünk mi neveljük.
14/14 anonim válasza:
Egy ideje már a párom mellett!
A szüleim sokszor olyan dologgal kritizálják amihez semmi közük, például, hogy mennyit eszik (nem kövér), tudják jól, hogy ez engem zavar és a drága apukám mindig ezt hozza fel. Emiatt már nagyon sok veszekedésem volt velük.
Mellesleg utálom ha beleavatkoznak a kapcsolatunkba, én fogok a Vőlegényemmel élni, nem ők. Ők maradjanak az ilyen dolgokból ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!