Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, ti a párotok...

Fiúk/férfiak, ti a párotok vagy a szüleitek mellett álltok ki jobban?

Figyelt kérdés
Lehet elsőre hülyének néztek a kérdés miatt,de számotokra ki a "fontosabb" a párotok vagy a szüleitek? Egy esetleges vitahelyzetben kinek az oldalán állnátok? Persze ez ugye függ a vita témájától is,csak úgy általánosságban érdekel a dolog. (Egy elkeseredett Nő)
2011. aug. 14. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Párotok? Ez igy kevés lesz a válaszhoz,határozzuk ezt meg, egy hónapja ismertem meg a gimiben vagy a feleségem és szült nekem két gyermeket?

Mert nem mind1.

2011. aug. 14. 22:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy elég kevés információt adtam a kérdéshez és nehéz is így megválaszolni,de tételezzük fel: 5 éve van a férfi együtt a párjával...
2011. aug. 14. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

Ez egy nagyon hülye kérdés!!

Mindenek előtt vannak a szüleim!!!!!!!!!!

Nem született olyan csaj aki közénk állhatna,

mert már repülne is a pics*ába!!

2011. aug. 14. 22:57
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Amellett kell kiállni, akinek szerintünk igaza van.
2011. aug. 14. 22:57
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Értelmes ember amellett áll ki, akonek igaza van, és nem a párja vagy a szülei mellett, mert annak semmi értelme.
2011. aug. 14. 23:00
 6/14 A kérdező kommentje:
De azért az mégis érthetetlen számomra,hogy rám sosem hallgat az én szavamat semmibe veszi,és csak a szülők véleménye a fontos. Pedig felnőtt emberek vagyunk már a 30 évhez közeledve.
2011. aug. 14. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor két lehetöség van. Vagy te beszélsz hülyeségeket, vagy ö nem tud leválni a szülökröl.
2011. aug. 14. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb baj az, hogy a legtobb kapcsolatban ezt igy kezelik, hogy a szulei vagy a parja...Te a tarsa vagy, azok pedig a szulei, tehat teljesen mas erzelmek fuzik a szuleihez, es hozzad.

Tehat mar egy vitanal is igy nagyon nehez a ferjnek, a parodnak, hiszen sok esetben a szulok is fontosak, de a tars is, ezert inkabb kerulni kene a vitat, vagy pedig ha vita van, akkor ne vard azt, hogy a parod eljatsza a vedo ugyved szerepet, vagy a biro szerepet, mivel ez nem egyszeru feladat a szamara!

2011. aug. 14. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Na ez érdekes!

Szerencsére mi sohasem laktunk együtt egyikünk szüleivel se. Igy aztán kevés vita alakult ki köztünk, bár anyám nemigen szívlelte a nejemet. Olyan kis úriasszonynak tartotta. Pedig csak a neveltetése volt olyan. Pedig szegény nejem mindent megtett annak érdekében h megfeleljen neki. Megtanult mindent ami egy rendes háziasszonyhoz illik. Én nem engedem egyiküknek se hogy egymást cseszegessékk még a hátuk mögött se. Az is egy más mentalítás, meg ez is. Hülyeség ezért egymást marni.Engem pl sohasem érdekelt az anyósom mit mond, jóba is voltunk egész élete végéig. Pedig Ő igazán tudta játszani a nagyságát. Na ez az amit nem volt szabad a nejemnek csinálni.

2011. aug. 14. 23:34
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a párom az első. És én is neki.
2011. aug. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!