Mit tehetek az ellen, hogy folyton belehabarodok idősebb férfiakba?
Elég kínos a helyzet. 15/L vagyok, és tetszett már tanár a suliból, meg pár ember, akik a család jó barátai... Nem tudom mit tegyek. A tanárokból "kiszerettem", de ha találkozok egy jófej 30-as férfival, akkor tuti, hogy jó sokszor fogok rágondolni jó sok ideig... Természetesen nem vallanék szerelmet, nem jönnék össze velük, meg semmi ilyesmi. De annyira kínos...
Tetszett pár ember a kortársaim közül is, de persze nem komolyan. (Most éppen nincs kiszemeltem.)
Talán előhozzátok az apámmal való viszonyomat: ez leginkább semleges. Ugyan velünk él, de nem sok kapcsolatom van vele, ritkán tudunk jót beszélgetni.
Segítség...
Nekem nagyonis bensőséges a kapcsolatom az apukámmal. Vele élek, nagyon jó a viszonyunk. Nagyon sok mindenben segít(ett) nekem, mindenben számíthatok rá, őszintén beszélget(het)ünk minderől.
Mégis az idősebb korosztály tetszik. :-) Már 13-14 éves korom óta. Most 21 vagyok. És olyan 40 éves korosztályig van az "ideálom".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!