Így el lehet üldözni egy "harmadikat"?
Apád-anyád ide jöjjön, ha valaki látta ezt a filmet, tudja miről szól. 2 tizen éves gyerek (ikrek) próbálja elüldözni az apjuk fiatal kis csitriét.
Szerintetek az életben is ilyen egyszerű lenne egy 21-22 éves csajt elüldözni apám mellől?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:40
Köszi! Már mondtam mind a 2-nek, de mindig le vagyok szidva, akár mit is teszek! Mostmár ott tartunk, hogy a gyerekével szemben is a csaját védi! :(
Köszi a válaszokat!
Nem tervez előre, lesz ami lesz. Apám meg bedől neki!
És arra nem gondoltál, hogy apád ezzel tisztában van és ő is csak "lazán" veszi ezt az egész kapcsolatot? Figyelj, majd ha te is felnőtt leszel, megérted, addig meg ne szólj bele, mert szerintem totál nincs igazad. Az, hogy különféle "csínyekkel" akarod elüldözni a csajt, meg végképp gyerekes.
Amíg nem élsz egy fedél alatt az új nővel, semmi beleszólásod nincs, hogy apád mit csinál a magánéletén belül.
Az embernek egy adott korig a gyereke az első -sőt, bizonyos esetekben mindig a gyerekét nézi először. De egy párkapcsolat az nem a gyerekre tartozik. A gyerek előbb utóbb kirepül, a szülő meg ott marad egyedül. Épp elég áldozatot hoz egy szülő, amíg felnevel egy gyereket.
Inkább próbáld meg elfogadni apád választását. Szeretned nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!