Miért csinálja ezt, el akar üldözni?
Édesanyám nagyon érdekesen viselkedik velem. Elvárja, hogyha neki kell valami, akkor én rögtön pattogjak, de hogyha én kérek valamit, akkor mindig azt mondja, hogy majd később... vagy oldjam meg magam, elég nagylány vagyok már.
Viszont amikor megkérdeztem tőle, hogy feljöhet-e hozzánk a barátom, amikor ők nincsenek itthon (nem így akartam, csak azt mondta, hogy apával azt tervezték, hogy elmennek), akkor azt mondta, hogy nem engedi, mert még kislány vagyok hozzá.
Berlinbe szeretnék menni novemberben, mire anya azt mondta, hogy elég nagylány vagyok már, keressem meg rá nyáron a pénzt, és akkor elmehetek.
Próbálok bízni benne, és mindent megosztani vele, de így nehezen megy. Mit csináljak?
17/L
Én a helyedben megmondanám neki, hogyha ahhoz nagylány vagy hogy megold a dolgaid, és megkeresd a pénzt, elmehess Berlinbe akkor ahhoz is nagylány vagy hogy a barátod felmenjen hozzád.
Nem tudom mért csinálja ezt, de leülhetnél beszélni vele, hogy rosszul esik neked hogy nem bízik benned a barátoddal kapcsolatban, de amúgy mindent(?) rád hagy.
A bezzeg az nekem is ismerős...
de az máskor volt30-40 évvel ezelött minden más volt.Magyarázd el hogy most már nem abban az időben vagyunk tehát nem is olyan mint akkor volt.
Igazából nem értem mi a probléma. Nem akar kettesben hagyni a barátoddal. Miért nem mentetek a barátodhoz?
Miket kértél, amire azt mondta, hogy később vagy oldd meg?
És ha nincs pénzük a berlini utadat, kinn tartózkodásodat fizetni, akkor miért ne kereshetnéd meg rá a pénzt?
A barátomhoz nem mehetünk, mert a barátom szülei idióták, és nem engednek fel senkit... Na meg 15km-re lakunk egymástól, és elég ritkán járnak buszok.
A berlini útnál meg nem arról van szó, hogy nincsen pénzük, mert lenne, apukám nagyon jól keres, csak azt mondták, hogy nem mehetek, csak ha megkeresem magamnak, mert ehhez már elég nagylány vagyok.
Meg persze ahhoz is elég nagylány vagyok, hogy egyedül intézzek el mindent, például tavaly a tankönyveim megvételét, és hazacipelését, meg tavalyelőtt a beiratkozásom, és természetesen felvételizni is egyedül mentem el egy olyan helyre, ahol még sosem voltam, mert majd megoldom én egyedül, elég nagylány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!