Miért csinálja ezt, el akar üldözni?
Figyelt kérdés
Édesanyám nagyon érdekesen viselkedik velem. Elvárja, hogyha neki kell valami, akkor én rögtön pattogjak, de hogyha én kérek valamit, akkor mindig azt mondja, hogy majd később... vagy oldjam meg magam, elég nagylány vagyok már.
Viszont amikor megkérdeztem tőle, hogy feljöhet-e hozzánk a barátom, amikor ők nincsenek itthon (nem így akartam, csak azt mondta, hogy apával azt tervezték, hogy elmennek), akkor azt mondta, hogy nem engedi, mert még kislány vagyok hozzá.
Berlinbe szeretnék menni novemberben, mire anya azt mondta, hogy elég nagylány vagyok már, keressem meg rá nyáron a pénzt, és akkor elmehetek.
Próbálok bízni benne, és mindent megosztani vele, de így nehezen megy. Mit csináljak?
17/L
2011. júl. 5. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!