Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már úgy, hogy csak egy...

Volt már úgy, hogy csak egy kis lépés választott el egy szörnyű tettől? Mit tegyek, hogy ne durranjon el egyszer az agyam?

Figyelt kérdés

Unokahúgom állandó jelleggel sérteget, gyűlölködik, lenyúlta a pasimat is, de mindez nem elég, állandóan henceg azzal, hogy mennyi mindene van, az apja állandóan pénzzel tömi.

Direkt mindig felhívja a mamámat hogy megtudja mikor nyaralok ott hogy ő is akkor mehessen és szekálhasson.

volt már hogy megtéptem a haját, de persze én lettem leszidva... el akarnám felejteni a szemétségeit de ő nem hagyja. hazugságokat terjeszt rólam, állandóan azzal foglalkozik hogy tegyen keresztbe. ha megtudja hova megyek bulizni, megjelenik, hogy tönkretegye (nemegyszer vettem észre messziről és még léptem le időban, utána meg hallottam vissza, hogy direkt miattam jött oda stb.).

egy suliba járt velem(szerencsére most végeztem, ő 1 évvel alattam jár). kénytelen voltam hazudni arról melyik egyetemre megyek, nehogy oda menjen (csak rettegek hogy a jelentkezése előtt kiderül).

volt hogy annyira összevesztünk, hogy egy lépés választott el attól, hogy felkapjam az asztalról a kést és...

egyszerűen abból áll az életem hogy előle bújkálok, ha meg megjelenik akkor botrány van.

18/L

2011. aug. 14. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Arra nem gondoltál, hogy valamiért fel akarja magára hívni a figyelmedet. Utána kéne járni, nem hiszem, hogy azért csinálja, mert utálna téged. Lehet valamiért versenyezni próbál veled.
2011. aug. 14. 20:02
 12/14 A kérdező kommentje:
tényleg utál, mások is mondták...és ezek után kizárt, h ne utálna
2011. aug. 14. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Hidd el, hogy más van a háttérben, az emberek akiket utálnak, azt látni se akarják, lehet féltékeny rád.
2011. aug. 14. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Vigyázz vele mert az a lány beteg betegesen irigy és féltékeny rád,a te életed kell neki,az kell neki ami tiéd tönre tenne mindent amihez közöd van,mert ő te akar lenni, az iylen ember beteg pszochiopta,szemilyésigzavaros.

Vigyázz vele,mert a végén nála lesz a kés.

2011. aug. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!